Gevangenisstraf na pogingen tot inbraken bij tankstations

Een reeks aan (pogingen tot) inbraken in geldautomaten van zogeheten autowasboxen bij tankstations heeft voor een 44-jarige man in een gevangenisstraf van 12 maanden geresulteerd, waarvan 10 maanden voorwaardelijk.

Daar bovenop komt een taakstraf van 240 uur, zo oordeelde Rechtbank Amsterdam vorige week. Dan man had binnen een jaar tijd tot 48 maal toe geprobeerd geld uit de betaalautomaten van wasboxen bij tankstations en autobedrijven te stelen. De misdrijven vonden onder meer plaats bij locaties in Aalsmeer, Almere, Amsterdam, Arnhem, Diemen, Lelystad, Nieuwegein en Weesp.

Daarnaast was hem diefstal, vernieling, bedreiging en mishandeling ten laste gelegd. Zo sneuvelde er een stofzuigerautomaat en stal de man twee telefoons. Onder meer vanwege een crimineel verleden moet de man een enkelband dragen tijdens begeleiding thuis (ambulante begeleiding) en krijgt hij een alcohol- en drugsverbod opgelegd.

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gevangenisstraf na pogingen tot inbraken bij tankstations | CarwashPro

Gevangenisstraf na pogingen tot inbraken bij tankstations

Een reeks aan (pogingen tot) inbraken in geldautomaten van zogeheten autowasboxen bij tankstations heeft voor een 44-jarige man in een gevangenisstraf van 12 maanden geresulteerd, waarvan 10 maanden voorwaardelijk.

Daar bovenop komt een taakstraf van 240 uur, zo oordeelde Rechtbank Amsterdam vorige week. Dan man had binnen een jaar tijd tot 48 maal toe geprobeerd geld uit de betaalautomaten van wasboxen bij tankstations en autobedrijven te stelen. De misdrijven vonden onder meer plaats bij locaties in Aalsmeer, Almere, Amsterdam, Arnhem, Diemen, Lelystad, Nieuwegein en Weesp.

Daarnaast was hem diefstal, vernieling, bedreiging en mishandeling ten laste gelegd. Zo sneuvelde er een stofzuigerautomaat en stal de man twee telefoons. Onder meer vanwege een crimineel verleden moet de man een enkelband dragen tijdens begeleiding thuis (ambulante begeleiding) en krijgt hij een alcohol- en drugsverbod opgelegd.

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.