Carwash Middelburg presenteert Haunted Carwash

Liefhebbers van spoken, monsters, griezels en andere geestige verschijningen kunnen hun hart ophalen bij Carwash Middelburg. Op zaterdag 31 oktober wordt in deze wasgelegenheid een Haunted Carwash Party gehouden. De organisatie belooft “de engste wasbeurt die je ooit hebt meegemaakt” te bieden.

Platform Wij Zijn De Stad nam een kijkje bij de wasgelegenheid en vroeg de chef van de vestiging wat bezoekers mogen verwachten van de griezelwasstraat. Een tochtje door de carwash tijdens Halloween is volgens hem vergelijkbaar met een bezoek aan het spookhuis op de kermis. Er wordt gebruikgemaakt van lichtflitsen. Mensen met epilepsie of personen die zeer gevoelig zijn voor lichtflitsen wordt afgeraden dit event te bezoeken.

Behalve een enge wasbeurt kunnen bezoekers meer verwachten. Zo kunnen klanten deze dag van 19.00 tot 21.30 uur gebruikmaken van het Lava Protector wasprogramma dat dan 8 euro in plaats van 16 euro kost. Deze actie geldt gedurende de Haunted Carwash Party. In onderstaande video wordt alvast wat meer informatie gegeven over dit event.

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwash Middelburg presenteert Haunted Carwash | CarwashPro

Carwash Middelburg presenteert Haunted Carwash

Liefhebbers van spoken, monsters, griezels en andere geestige verschijningen kunnen hun hart ophalen bij Carwash Middelburg. Op zaterdag 31 oktober wordt in deze wasgelegenheid een Haunted Carwash Party gehouden. De organisatie belooft “de engste wasbeurt die je ooit hebt meegemaakt” te bieden.

Platform Wij Zijn De Stad nam een kijkje bij de wasgelegenheid en vroeg de chef van de vestiging wat bezoekers mogen verwachten van de griezelwasstraat. Een tochtje door de carwash tijdens Halloween is volgens hem vergelijkbaar met een bezoek aan het spookhuis op de kermis. Er wordt gebruikgemaakt van lichtflitsen. Mensen met epilepsie of personen die zeer gevoelig zijn voor lichtflitsen wordt afgeraden dit event te bezoeken.

Behalve een enge wasbeurt kunnen bezoekers meer verwachten. Zo kunnen klanten deze dag van 19.00 tot 21.30 uur gebruikmaken van het Lava Protector wasprogramma dat dan 8 euro in plaats van 16 euro kost. Deze actie geldt gedurende de Haunted Carwash Party. In onderstaande video wordt alvast wat meer informatie gegeven over dit event.

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.