Teaser: Online editie Tankstation & Carwash Vakbeurs 2020

De Tankstation & Carwash Vakbeurs, het grootste vakevenement voor de tankstationbranche in Nederland en België, is dit jaar volledig online te volgen. Op dinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 november krijgen lezers en volgers van TankPro.nl en CarwashPro.nl als alternatief namelijk een boeiend programma voorgeschoteld waarin de laatste ontwikkelingen, trends en innovaties aan bod komen.

In deze teaser vertelt hoofdredacteur Remco Nieuwenbroek wat men kan verwachten van een virtueel bezoek aan het event. Drie dagen lang staat er dagelijks een ander thema op de agenda. Vanuit de studio in Rotterdam zal de redactie de focus leggen op verschillende thema’s. De uitzendingen staan in het teken van de drie belangrijkste pijlers van tankstations: shop (dinsdag 3 november), brandstof/energie (woensdag 4 november) en carwash (donderdag 5 november). Tijdens de uitzendingen gaan de redacteuren live in de studio in gesprek met boeiende gasten, komen de laatste ontwikkelingen en innovaties uitgebreid aan bod en staan interessante panels en videoreportages op het programma.

Programma

Uitzendingen tijdens Tankstation & Carwash Vakbeurs ‘online’:
– Dinsdag 3 november (12.00-14.00 uur): ‘Maak werk van je shop’
– Woensdag 4 november (12.00-14.00 uur): GreenFleet: ‘Missie, zero emissie’
– Donderdag 5 november (12.00-14.00 uur): Kansen voor carwash

Ga voor (gratis) registratie naar de website van de Tankstation Vakbeurs.

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.