Voormalig Jaguar-pand in Zaltbommel verandert in carwash

Het gebouw van Kroymans in Zaltbommel stond na het faillissement bijna elf jaar leeg, maar de nieuwe eigenaar Roel Verhagen brengt daar verandering in. Hij wil het voormalige Kroymans Jaguar-pand veranderen in een carwash. Een aannemingsbedrijf is bezig met de verbouwing.

Aannemingsbedrijf Bedrijfshallen.nl is volop bezig met de werkzaamheden. Verhagen kocht het pand eerder dit jaar van een belegger, liet hij Automotive weten. Samen met zijn familie wordt hij uitbater van de wasgelegenheid. Het streven is om de nieuwe carwash in december te openen. De wasstraat moet honderd auto’s per uur kunnen wassen. Er wordt plaats gemaakt voor 26 stofzuigplaatsen. 

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Voormalig Jaguar-pand in Zaltbommel verandert in carwash | CarwashPro

Voormalig Jaguar-pand in Zaltbommel verandert in carwash

Het gebouw van Kroymans in Zaltbommel stond na het faillissement bijna elf jaar leeg, maar de nieuwe eigenaar Roel Verhagen brengt daar verandering in. Hij wil het voormalige Kroymans Jaguar-pand veranderen in een carwash. Een aannemingsbedrijf is bezig met de verbouwing.

Aannemingsbedrijf Bedrijfshallen.nl is volop bezig met de werkzaamheden. Verhagen kocht het pand eerder dit jaar van een belegger, liet hij Automotive weten. Samen met zijn familie wordt hij uitbater van de wasgelegenheid. Het streven is om de nieuwe carwash in december te openen. De wasstraat moet honderd auto’s per uur kunnen wassen. Er wordt plaats gemaakt voor 26 stofzuigplaatsen. 

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.