Echten Service wil naamsbekendheid Ceccato vergroten in Nederland

Echten Service heeft de verdeling van de Italiaanse roll-overs van Ceccato overgenomen van iClean. Eigenaar Jan Willem Echten wil de naamsbekendheid van deze roll-overs in Nederland vergroten. Hij vertelt meer over zijn toekomstplannen.

Hoe zijn jullie met Ceccato in contact gekomen?

“Wij kennen dit merk al heel lang vanwege werkzaamheden die wij aan Ceccato uitvoeren. Dat doen wij al meer dan dertig jaar. En omdat wij merkten dat het merk een beetje stillag in Nederland, hebben we contact gezocht met hun export manager om eens te gaan praten. Het doel was om samen te kijken wat wij voor elkaar konden betekenen.”

Wat zijn jullie toekomstplannen?

“Onze toekomstplannen zijn om Ceccato weer op de kaart te zetten in de Nederlandse markt. Dit merk hoort veel bekender te zijn, omdat het uit kwaliteitsproducten bestaat. De eerste stap waarmee wij dit merk onder de aandacht brengen is door te adverteren en te laten weten dat wij Ceccato leveren vanaf heden. Gaandeweg bedenken we verschillende acties om dit merk onder de aandacht te brengen.”

Wat maakt deze roll-overs anders dan de concurrentie?

“Ceccato beschikt over TSD. Dat staat voor Turbo Side Dryer. Over deze droger beschikt de concurrentie niet. Deze droger helpt om de auto’s nog beter te drogen en het voorkomt dat de top en side blowers niet een werveling veroorzaken waardoor de auto’s natter blijven.”

Zijn er al bedrijven die een roll-overs bij jullie hebben besteld?

“Op dit moment nog niet, omdat wij het net pas bekend hebben gemaakt dat wij officieel Ceccato-dealer zijn geworden. Alle klanten die eerder bij iClean zaten, zijn naar ons toe verhuisd. Wij voorzien in de service en het onderhoud om zorgen ervoor dat alle machines er weer spik en span uitzien. Nu dit allemaal op de rit is, is het tijd om de rest van Nederland te laten weten dat wij het merk Ceccato gaan leveren.”

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.