Video: Wasstraat bij tankstation De Wetering veranderde in griezelpaleis

Halloween werd goed gevierd in de carwash bij tankstation De Wetering. Horrorclowns, spooknonnen en allerlei andere griezels ontfermden zich over het wassen van auto’s. De coronaproof Halloweencarwash bleek een succes.

Er werden in de voorverkoop ruim 250 tickets verkocht voor deze bijzondere wasstraat. Op de avond zelf gingen de tickets ook als warme broodjes over de toonbank, stelt Shell-shopmanager Johan Teunissen. “We hadden op drukte gerekend, maar dit overtreft alles. We kunnen honderd auto’s per uur wassen, dus we komen wel aan de ‘drievijftig’ denk ik. Voor het personeel is dit een betaald teamuitje. Ik heb wel gezegd dat de ogen op ons gericht zijn. Alles moet honderd procent coronaproof gebeuren. Dus niemand mag zijn auto uit. En overal- en dan bedoel ik ook overal- wordt anderhalve meter afstand gehouden”, liet hij het AD weten.

Hieronder is een sfeerverslag te zien van de akelige avond.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.