Derde dag van de Tankstation Vakbeurs staat volledig in het teken van carwash

De derde dag van de Tankstation & Carwash Vakbeurs staat op donderdag van 12.00 tot 14.00 uur volledig in het teken van carwash. Steeds meer ondernemers maken werk van de wasgelegenheid bij hun tankstation. Ook worden er steeds meer kettingwasstraten gebouwd. Maar waar liggen de grootste kansen? En waar moet je zoal op letten als je aan de slag gaat met je carwash?

De Tankstation & Carwash Vakbeurs, het grootste vakevenement voor de tankstationbranche in Nederland en België, is dit jaar volledig online te volgen.

Programma

Martin Kniest vertelt over het personeelsbeleid van Matz Carwash. Zijn mensen zijn binnenkort te zien in de zesdelige documentaireserie De Wasstraat, vanaf december bij NPO2. Kniest kiest er in zijn carwash voor om te werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals statushouders of ex-gedetineerden.

Jeroen Visser van DICO en Stijn Coppus geven een blik achter de schermen van Coppus Carwash in Venlo. Deze splinternieuwe carwash is naar eigen zeggen de grootste en meest duurzame carwash in Noord Limburg. Voor welke apparatuur is gekozen en wat zijn de resultaten?

De juiste reinigingsmiddelen voor de juiste toepassing. Daar staat Spectro voor. Aan de hand van videobeelden laat Laurens Metternich zien hoe Spectro werkt en wat er voor car- en truckwashes mogelijk is met chemie. Dit familiebedrijf werkt zoveel mogelijk met duurzame ingrediënten.

Bij Faritec hebben ze al meer dan 25 jaar ervaring met de behandeling van afvalwater. Deze partij loopt voorop als het gaat om biologische waterbehandeling. Morteza Sharomi is het gezicht van Faritec binnen de Benelux. Hij geeft tijdens de carwashdag tekst en uitleg over dit proces.

Aanpakken stroomkosten

Energieleverancier NieuweStroom vertelt over de kansen voor carwashes op het gebied van stroom. Wat kan er beter en slimmer? NieuweStroom laat zien hoe zij bij Autowaspark Kuzee de samenwerking opzoeken.

Sales & marketing manager Leon Jeekel van Mokobouw vertelt in de studio over kansen die laadpalen bieden, ook voor carwashes. Waar moeten ondernemers aan denken als ze hierop in willen spelen? En welke soorten snelladers zijn er eigenlijk?

Kijk hier het evenement terug.

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Derde dag van de Tankstation Vakbeurs staat volledig in het teken van carwash | CarwashPro

Derde dag van de Tankstation Vakbeurs staat volledig in het teken van carwash

De derde dag van de Tankstation & Carwash Vakbeurs staat op donderdag van 12.00 tot 14.00 uur volledig in het teken van carwash. Steeds meer ondernemers maken werk van de wasgelegenheid bij hun tankstation. Ook worden er steeds meer kettingwasstraten gebouwd. Maar waar liggen de grootste kansen? En waar moet je zoal op letten als je aan de slag gaat met je carwash?

De Tankstation & Carwash Vakbeurs, het grootste vakevenement voor de tankstationbranche in Nederland en België, is dit jaar volledig online te volgen.

Programma

Martin Kniest vertelt over het personeelsbeleid van Matz Carwash. Zijn mensen zijn binnenkort te zien in de zesdelige documentaireserie De Wasstraat, vanaf december bij NPO2. Kniest kiest er in zijn carwash voor om te werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals statushouders of ex-gedetineerden.

Jeroen Visser van DICO en Stijn Coppus geven een blik achter de schermen van Coppus Carwash in Venlo. Deze splinternieuwe carwash is naar eigen zeggen de grootste en meest duurzame carwash in Noord Limburg. Voor welke apparatuur is gekozen en wat zijn de resultaten?

De juiste reinigingsmiddelen voor de juiste toepassing. Daar staat Spectro voor. Aan de hand van videobeelden laat Laurens Metternich zien hoe Spectro werkt en wat er voor car- en truckwashes mogelijk is met chemie. Dit familiebedrijf werkt zoveel mogelijk met duurzame ingrediënten.

Bij Faritec hebben ze al meer dan 25 jaar ervaring met de behandeling van afvalwater. Deze partij loopt voorop als het gaat om biologische waterbehandeling. Morteza Sharomi is het gezicht van Faritec binnen de Benelux. Hij geeft tijdens de carwashdag tekst en uitleg over dit proces.

Aanpakken stroomkosten

Energieleverancier NieuweStroom vertelt over de kansen voor carwashes op het gebied van stroom. Wat kan er beter en slimmer? NieuweStroom laat zien hoe zij bij Autowaspark Kuzee de samenwerking opzoeken.

Sales & marketing manager Leon Jeekel van Mokobouw vertelt in de studio over kansen die laadpalen bieden, ook voor carwashes. Waar moeten ondernemers aan denken als ze hierop in willen spelen? En welke soorten snelladers zijn er eigenlijk?

Kijk hier het evenement terug.

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.