YouTube-serie ‘BOVAG zoekt het uit’ gaat dieper in op coronaprotocollen

gratis Pixabay

De verscherpte coronamaatregelen zorgen ervoor dat sommige klanten het maar wat spannend vinden om een showroom of werkplaats te bezoeken. BOVAG wil juist duidelijk maken dat een tochtje naar de autodealer veilig en coronaproof is. In de YouTube-serie ‘BOVAG zoekt het uit’ wordt dieper ingegaan op de geldende coronaprotocollen.

Presentator annex coureur Sebastiaan Bleekemolen gaat op onderzoek uit en wil het naadje van de kous weten als het om bepaalde zaken gaat op het gebied van auto’s. Dit doet Bleekemolen samen met een BOVAG-expert of een ondernemer. Er komen in deze reeks verschillende onderwerpen aan bod, zoals brandstoffen, de wasstraat, apk, leasefiets en schade. Bekijk hieronder het filmpje over de coronaprotocollen.


Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.