Project Studieschuldenvrij Studeren van Loogman Groep groot succes

Het project ‘Studieschuldenvrij Studeren’ van de Loogman Groep is na een grootse mediacampagne een succes geworden. In plaats van de beoogde tien studenten zijn er uiteindelijk achttien mensen geselecteerd voor dit project. Het carwashbedrijf betaalt de opleiding van studenten als zij aan een aantal voorwaarden voldoen.

Loogman Carwash introduceerde in september 2019 ‘Studieschuldenvrij Studeren’, waarbij studenten op kosten van de carwashketen konden studeren. Door aan een aantal voorwaarden te voldoen, kunnen studenten bij de Loogman Groep aan de slag en betaalt de autowasonderneming de studiekosten. Na vier jaar stappen de deelnemers van dit programma studieschuldenvrij de wereld in. In het begin stroomden de aanmeldingen nog niet massaal binnen, maar na een geslaagde mediacampagne blijkt het project toch een succes te zijn.

Studieschuldenvrij

In juni van dit jaar ging het carwashbedrijf van start met de promotie van het project Studieschuldenvrij Studeren bij Loogman. Studenten konden zich aanmelden voor tien plekken. Als men gemiddeld twaalf uur per week zou willen werken bij de Loogman Groep, dan betaalden zij naast het normale salaris ook het studiegeld, de studiematerialen en buitenlandse studiereizen. Hopenlijk voor de komende vier jaar, zodat deze studenten studieschuldenvrij de wereld in kunnen stappen.

DJ Sos Santos

Eerder dit jaar zocht de carwashketen de samenwerking op met DJ Dos Santos. Deze artiest maakte het nummer ‘You Keep Me Going’ waarin de boodschap van de Loogman Groep in de verf werd gezet. Het liedje kreeg aandacht op BNR, SLAM!, Radio Rijnmond, RTL Nieuws en FunX. Uiteindelijk zijn achttien mensen geselecteerd die aan het project mochten meedoen. In eerste instantie was er ruimte voor tien personen ingecalculeerd, maar vanwege het succes van de campagne werden dat er acht meer. Hieronder is de kraker nog een keer te beluisteren.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Project Studieschuldenvrij Studeren van Loogman Groep groot succes | CarwashPro

Project Studieschuldenvrij Studeren van Loogman Groep groot succes

Het project ‘Studieschuldenvrij Studeren’ van de Loogman Groep is na een grootse mediacampagne een succes geworden. In plaats van de beoogde tien studenten zijn er uiteindelijk achttien mensen geselecteerd voor dit project. Het carwashbedrijf betaalt de opleiding van studenten als zij aan een aantal voorwaarden voldoen.

Loogman Carwash introduceerde in september 2019 ‘Studieschuldenvrij Studeren’, waarbij studenten op kosten van de carwashketen konden studeren. Door aan een aantal voorwaarden te voldoen, kunnen studenten bij de Loogman Groep aan de slag en betaalt de autowasonderneming de studiekosten. Na vier jaar stappen de deelnemers van dit programma studieschuldenvrij de wereld in. In het begin stroomden de aanmeldingen nog niet massaal binnen, maar na een geslaagde mediacampagne blijkt het project toch een succes te zijn.

Studieschuldenvrij

In juni van dit jaar ging het carwashbedrijf van start met de promotie van het project Studieschuldenvrij Studeren bij Loogman. Studenten konden zich aanmelden voor tien plekken. Als men gemiddeld twaalf uur per week zou willen werken bij de Loogman Groep, dan betaalden zij naast het normale salaris ook het studiegeld, de studiematerialen en buitenlandse studiereizen. Hopenlijk voor de komende vier jaar, zodat deze studenten studieschuldenvrij de wereld in kunnen stappen.

DJ Sos Santos

Eerder dit jaar zocht de carwashketen de samenwerking op met DJ Dos Santos. Deze artiest maakte het nummer ‘You Keep Me Going’ waarin de boodschap van de Loogman Groep in de verf werd gezet. Het liedje kreeg aandacht op BNR, SLAM!, Radio Rijnmond, RTL Nieuws en FunX. Uiteindelijk zijn achttien mensen geselecteerd die aan het project mochten meedoen. In eerste instantie was er ruimte voor tien personen ingecalculeerd, maar vanwege het succes van de campagne werden dat er acht meer. Hieronder is de kraker nog een keer te beluisteren.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.