Carwash Rijen omgetoverd tot Winter Wonder Wash

Bedrijven kunnen bij Carwash Rijen een eigen tijdslot huren om medewerkers een kerstpakket te overhandigen en de auto te laten wassen in kerstsfeer. De wasgelegenheid is nog tot en met 8 januari omgetoverd tot een sfeervol kerstdorp in Dickens-sfeer, inclusief sneeuw en kerstmannen.

De Winter Wonder Wash is een samenwerking tussen Carwash Rijen en evenementenorganisatoren Gotcha en Pennen Party World. Gotcha heeft inmiddels al wat ervaring met ‘drive-throughs’, onder meer met diploma-uitreikingen. Pennen is leverancier van feestartikelen, waaronder rendieren en kersthuisjes.

Chantal van Dorst van Carwash Rijen vertelt: “zij benaderden ons of we niet gezamenlijk iets feestelijks en binnen de coronamaatregelen konden doen. We delen nu kerstpakketten uit in kerstsfeer, onder meer aan medewerkers van de gemeente Rijen. Ook andere bedrijven kunnen een eigen moment boeken om iets feestelijks voor het personeel te doen. En dan krijg je ook nog eens een schone auto! We waren snel aan boord met de plannen en hebben dit heel serieus aangepakt.”

Van Dorst hoopt met de actie nieuwe klanten kennis te laten maken met de carwash.

Kerstpakketten

Op 10 december verzorgde de burgemeester Derk Alssema van Rijen de officiële opening. Daarna mochten pers en medewerkers van de organiserende bedrijven door de 45-meter lange wasstraat met apparatuur van ACE. Bij de uitgang stonden de kerstpakketten klaar. “We beginnen met een VIP-week voor zakelijke klanten. Maar iedereen is welkom”, licht Van Dorst toe.

Op 7 december vierde de carwash het eenjarig bestaan. Van Dorst is tevens eigenaar van het tegenoverliggende Shell tankstation met uitgebreide lunchroom. Aan de overkant van de straat zijn ook nog wasboxen en een rollover te vinden. Het tankstation is 365 dagen per jaar geopend, de carwash ook.

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwash Rijen omgetoverd tot Winter Wonder Wash | CarwashPro

Carwash Rijen omgetoverd tot Winter Wonder Wash

Bedrijven kunnen bij Carwash Rijen een eigen tijdslot huren om medewerkers een kerstpakket te overhandigen en de auto te laten wassen in kerstsfeer. De wasgelegenheid is nog tot en met 8 januari omgetoverd tot een sfeervol kerstdorp in Dickens-sfeer, inclusief sneeuw en kerstmannen.

De Winter Wonder Wash is een samenwerking tussen Carwash Rijen en evenementenorganisatoren Gotcha en Pennen Party World. Gotcha heeft inmiddels al wat ervaring met ‘drive-throughs’, onder meer met diploma-uitreikingen. Pennen is leverancier van feestartikelen, waaronder rendieren en kersthuisjes.

Chantal van Dorst van Carwash Rijen vertelt: “zij benaderden ons of we niet gezamenlijk iets feestelijks en binnen de coronamaatregelen konden doen. We delen nu kerstpakketten uit in kerstsfeer, onder meer aan medewerkers van de gemeente Rijen. Ook andere bedrijven kunnen een eigen moment boeken om iets feestelijks voor het personeel te doen. En dan krijg je ook nog eens een schone auto! We waren snel aan boord met de plannen en hebben dit heel serieus aangepakt.”

Van Dorst hoopt met de actie nieuwe klanten kennis te laten maken met de carwash.

Kerstpakketten

Op 10 december verzorgde de burgemeester Derk Alssema van Rijen de officiële opening. Daarna mochten pers en medewerkers van de organiserende bedrijven door de 45-meter lange wasstraat met apparatuur van ACE. Bij de uitgang stonden de kerstpakketten klaar. “We beginnen met een VIP-week voor zakelijke klanten. Maar iedereen is welkom”, licht Van Dorst toe.

Op 7 december vierde de carwash het eenjarig bestaan. Van Dorst is tevens eigenaar van het tegenoverliggende Shell tankstation met uitgebreide lunchroom. Aan de overkant van de straat zijn ook nog wasboxen en een rollover te vinden. Het tankstation is 365 dagen per jaar geopend, de carwash ook.

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.