WinterWasWeken voor 2021 afgeblazen

De WinterWasWeken van dit jaar gaan niet door. Branchevereniging Bovag verplaatst de wasactie naar volgend jaar. Door de verlengde lockdown, de avondklok en verdergaande reisbeperkingen vindt het bestuur het onverstandig om de actie in februari alsnog door te laten gaan.

Bovag noemt het onverstandig om ‘onnodige aandacht te vestigen op het autowassen en -poetsen in het algemeen. En verplaatsen naar maart of april, als de maatregelen wellicht versoepeld zijn, doet afbreuk aan de actie. Dan is het immers geen winters weer meer. .

Alle deelnemers zijn geïnformeerd per e-mail. Zij kunnen alle kanskaarten vernietigen en ontvangen geen factuur voor deelname aan de WinterWasWeken-actie 2021. Aanmeldingen voor deelname worden doorgeschoven naar de WinterWasWeken-actie voor 2022.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.