Argos Zevenbergschen Hoek laat carwashklanten in de shop afrekenen

De rollover van het Argos tankstation in Zevenbergschen Hoek wast maandelijks tussen de 300 en 400 auto’s. Contactloos betalen bij de carwash kan er niet, eigenares Marie-Claire Maas ziet de klanten graag in de shop voor het afrekenen van de wasbeurt.

Het voormalige amiGo-tankstation plus carwash aan de Eerste Weg in Zevenbergschen Hoek werd begin februari omgekleurd in de Argoskleuren. Marie-Claire Maas is een van de eigenaren van de tank- en waslocatie in Brabant. Het station nam ze samen met twee vennoten over in 2016. Ervaring in de sector hadden ze toen niet. “Maar de locatie zou onbemand verder gaan en dat vonden wij zonde. We zagen genoeg kansen om wél met personeel verder te gaan op deze plek.”

De locatie heeft inmiddels meerdere namen gehad. Van Compaan, naar amiGo en nu dus Argos. Het tankstation en de carwash hebben een regionale functie. Veel mensen uit de buurt komen langs voor koffie of een broodje, of dus om te wassen. Bij het Argosstation staat de rollover van WashTec eigenlijk geen dag stil. Maandelijks worden er tussen de 300 en 400 wassingen gedaan.

Shop bezoeken

Maas vertelt dat de carwash echt onderdeel is van het tankstation. Voor wie vaker komt is er een tienrittenkaart. Contactloos betalen is er niet mogelijk, Maas ziet de wassers het liefst even in de shop voorbijkomen. “We geloven hier in menselijk contact en door de mensen in de shop te hebben zien ze direct het overige assortiment.”

Varo Energy, waar Argos onderdeel van is, verwacht in 2021 meerdere benzinepompen om te kleuren tot Argos-locaties. Mogelijk komt het aantal daarmee dit jaar nog op tweehonderd.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.