Wasboxen Truckwash 1 Group in Roosendaal ondergaan metamorfose

Het is nu niet meer te missen dat de truckwash in Roosendaal hoort bij de Truckwash 1 Group. De uitingen rondom de locaties zijn nu allemaal uitgevoerd in de nieuwe stijl. 

Sinds september vorig jaar gaan Truckwash 1 en Truckwash Group samen verder als Truckwash 1 Group. De huidige zeven vestigingen worden allemaal in dezelfde huisstijl uitgerust. In Roosendaal zijn alle aanpassingen gedaan, de komende wtwee maanden worden de vestigingen in Ede, Utrecht en Rotterdam nog omgetoverd.

Selfie in de wasbox

In Roosendaal is het nu voor iedere bezoeker duidelijk hoe het bedrijf heet waar gewassen wordt én de wasboxen zijn onder handen genomen. Snoek vertelt dat deze er altijd net even anders uitzagen dan anders dankzij grote afbeeldingen op de wanden. “Van de Formule 1 bijvoorbeeld of van het strand. We zien klanten selfies nemen en posten op social media met de vraag ‘raad eens waar ik nu ben’? Super natuurlijk. Nu hangen er weer nieuwe, gave afbeeldingen.”

De boxen zijn opgeknapt wat uitstraling betreft en hebben een technische facelift gehad. “Er is niet heel veel anders nu, maar eens in de zoveel tijd is een grote onderhoudsbeurt nodig”, zegt Snoek.

Lees ook: 

 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.