Rondleiding door de nieuwe vestiging van Washin7 in Venlo (video)

Washin7 in Venlo is sinds kort geopend. Dit waspaleis heeft een kettingbaan van 65 meter, een interieurbaan en een poetsstraat. “Je hebt heel veel traffic nodig om de investeringen in Venlo te rechtvaardigen”, vertelt Frank Vekemans in CarwashProTV.

In een videoreportage krijgen we een tour van Frank Vekemans bij carwash Washin7 in Venlo. Deze vestiging is nu ruim twee maanden open en onderscheidt zich met een interieurstraat en poetsstraat.

Washin7 in Venlo is nu ruim twee maanden open. De locatie telt 2.800 meter oppervlakte. De kettingbaan is 65 meter en klanten kunnen er overdekt stofzuigen. Ook is er een interieurstraat voor de binnenreiniging van auto’s en een poetsstraat waar de buitenkant een waxbeurt krijgt.

Identieke uitstraling

Washin7 heeft meerdere vestigingen, zoals in Eindhoven en Venlo. Alle vestigingen hebben een identieke uitstraling en de diensten worden zo veel als mogelijk op alle locaties aangeboden. Eigenaar Frank Vekemans vertelt kwaliteit hoog in het vaandel te hebben staan en dat is volgens hem ook de reden dat klanten het bedrijf kiezen om hun voertuig te reinigen.

De investering in Venlo is heel hoog geweest, vertelt de ondernemer. “Dat geldt ook voor andere locaties trouwens. Je moet ervoor zorgen dat je veel traffic krijgt om die investeringen ook weer terug te verdienen. Dat wordt vaak onderschat in de carwashsector. Vooral nieuwkomers verkijken zich daarop.”

Formule op orde

Volgens Vekemans is het voor een carwash noodzakelijk om de formule op orde te hebben. “Bij ons is dat zodanig dat je de formule niet zomaar op een andere locatie kunt kopiëren.” Het succes voor Washin7 zit ‘m in het hart van het bedrijf. “Dat vertegenwoordig ik en alle andere mensen binnen het bedrijf.” Goed personeel zorgt voor succes, beredeneert Vekemans.

De carwashondernemer zinspeelt in de reportage op verdere ontwikkelingen en investeringen. “Ik heb er zin in, zie de toekomst met vertrouwen tegemoet.”

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.