BETA Wassen gaat naar BETA

BETA Wassen wordt onderdeel van BETA om slagkracht te vergroten

Stockfoto pxfuel.com

BETA Wassen wordt onderdeel van BETA en gaat als één organisatie verder. Hiermee willen de partijen de slagkracht vergroten en de samenwerking maximaal intensiveren.

Nadat er een aantal jaar intensief is samengewerkt is er nu door het bestuur van Stichting BETA Wassen én door de Algemene Ledenvergadering van BETA besloten om de wasbedrijven bij BETA te voegen. “Truckwashbedrijven, carwashes en andere wasbedrijven kunnen al jarenlang steun verwachten van opvolgend de CTP en BETA Wassen. De laatste jaren was echter te merken dat de slagkracht iets minder werd, partijen zijn toen in gesprek gegaan hoe ze elkaar konden helpen. Hieruit is naar voren gekomen dat BETA en BETA Wassen de samenwerking maximaal willen intensiveren, één vereniging dus”, meldt de branchevereniging.

Meer aandacht

BETA Wassen laat aan CarwashPro weten dat er daarnaast plannen zijn om vanuit de brancheorganisatie meer aandacht aan de wasbranche te besteden. Met onder andere activiteiten rondom ‘wassen’, waarbij de ontmoeting met collega-ondernemers en het delen van expertise centraal staan. Ook zullen er specifieke opleidingen worden ontwikkeld en gefaciliteerd voor de truckwash- en carwashbranche.

Afdeling blijft

BETA Wassen blijft voorlopig een eigen afdeling, maar dan onder de paraplu van BETA, om zo de ondernemers niet uit het oog te verliezen. BETA Wassen-leden worden te zijner tijd geïnformeerd met betrekking tot de overgang.

Lees ook: 

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.