CarwashProTV: Duurzaam ondernemen bij AVIA Marees

Het tankstation en de carwash van AVIA Marees in Hoorn zijn energieneutraal. Hoe gaan duurzaam ondernemen en het aanbieden van fossiele brandstoffen op hetzelfde terrein samen? Dick-Jan Marees is te gast bij CarwashProTV om het hierover te hebben. Ook gaan we langs bij de langste wasstraat van Nederland: All-in Carwash in Echt. 

Dick-Jan Marees is directeur van AVIA Marees. Hij vertelt in de uitzending hoe het bedrijf, dat ruim zestig locaties telt, invulling probeert te geven aan het onderwerp duurzaamheid. Een thema dat steeds belangrijker wordt in de sector. Onlangs werden nog tachtig zonnepanelen geplaatst op de locatie in Hoorn, waarmee de locatie energieneutraal werd. Ook gaat Marees tijdens de uitzending in op de kansen van duurzame brandstoffen op het voorterrein en vertelt hij hoe het bedrijf duurzamer in de carwashes probeert te werken.

Terugblik

Daarnaast blikken we terug op de Carwash Show Europe Digital Stage 2021. Het evenement vond afgelopen week plaats vanuit de studio’s van ProMedia in Rotterdam. We zien een korte samenvatting van twee enerverende dagen. Bovendien nemen we een kijkje in de All-in Carwash Echt, de langste wasstraat van Nederland. Bij de carwash kunnen maar liefst 120 auto’s per uur gewassen worden.

De uitzending is woensdag 5 mei om 16.00 uur live te zien. Deze is op ieder gewenst tijdstip terug te kijken.

Wil jij ook eens over de branche vertellen in CarwashProTV? Neem dan contact op met de redactie.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.