Qlean-tec,

Qlean-tec komt met zomers waspakket voor wasstraat

Nu de zomer voor de deur staat en steeds meer mensen genieten van het lekkere weer, wordt het ook steeds aantrekkelijker om de auto door de wasstraat te rijden. Qlean-tec springt hier handig op in en brengt een speciaal washal-schoonmaakpakket uit. Volgens het bedrijf begint een goede indruk en een goede ervaring van het autowassen bij de uitstraling van de wasstraat.

Volgens het bedrijf dat schoonmaakproducten verkoopt, wordt nog altijd te weinig gedaan om de wasstraat schoon te houden. “Washalreiniging blijkt in de praktijk nog lang niet altijd een routine te zijn. Terwijl een schone, strakke wasstraat wel voor optimale klantbeleving zorgt. Langs de weg komen we steeds vaker locaties tegen die zoveel aanslag bevatten, dat reinigen een opgave wordt. We hebben daarom een speciaal startpakket voor washalreiniging ontwikkeld dat er voor zorgt dat de wasstraat er weer als nieuw uit komt te zien”, aldus Thijs Koelewijn van Qlean-tec.

Schoonmaken carwash wanden

Het bedrijf heeft een werkplan ontwikkeld, waarmee wanden en plafonds grondig gereinigd en onderhouden worden. Er zijn twee methodes uitgeschreven, voor lichte en zware vervuiling. Nieuwe wanden blijven hiermee eenvoudig in nette staat. Sterk vervuilde wanden worden weer in bijna originele staat teruggebracht. “Het pakket kan op alle oppervlakken met een gesloten structuur worden toegepast, waaronder kunststof wandpanelen, tegelwanden, glas en sandwichpanelen”, aldus Thijs Koelewijn

In het startpakket zijn alle producten gebundeld die nodig zijn voor regulier en periodiek onderhoud van de washal: reinigingsmiddelen voor periodiek gebruik, borstelmateriaal, pads, sponzen, een ophangsysteem voor materialen en het werkplan waarin de werkwijze is uitgeschreven. “Het pakket voorziet zowel in oplossingen voor lichte als zware vervuiling.”

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.