CleanPanel

Cleanpanel toont wand- en plafondoplossing voor de carwash op Tankstation Vakbeurs

Op 14 november a.s. presenteert Bouwimpex – vaste exposant van de beurs en partner van CarwashPro – het product Cleanpanel op de Tankstation Vakbeurs in Houten. Eén van de aanwezige namens het bedrijf op de beurs is George de Jong, salesmanager bij Cleanpanel. Hij zal hier het wand- en plafondconcept van het bedrijf tonen op de beurs. “We bieden een product dat deel uitmaakt van een complete oplossing voor een nieuwe of te renoveren carwash en dat gaan we laten zien tijdens het event.”

De wanden in een carwash zijn al snel onderwerp van gesprek voor veel ondernemers in de branche merkt het bedrijf. “Veel ondernemers ervaren namelijk hetzelfde probleem: aanhechtend vuil op de wanden van hun autowasstraat, wasboxen of tankstationluifels. Deze organisaties zoeken een laagdrempelige oplossing waarbij hardnekkig vuil eenvoudig en goed kan worden verwijderd – zonder aantasting van de wanden”, aldus De Jong. Hij weet dat de naam Cleanpanel geregeld genoemd wordt op deze beurs. “We komen altijd snel in beeld wanneer blijkt dat bezoekers behoefte hebben aan een duurzaam wand- en plafondsysteem”, zegt hij.

Kunststof wand- en plafondpanelen

Het product van Bouwimpex, Cleanpanel wordt geproduceerd van hoogwaardig kunststof en heeft een superglad oppervlak. “Hierdoor is het paneel eenvoudig schoon te maken. Door de hoge kwaliteit van het kunststof is Cleanpanel bestand tegen de meeste reinigingsmiddelen en chemicaliën waardoor wanden niet snel worden aangetast.” Het paneel beschikt over een unieke messing-groef verbinding met tweezijdige rubberen afdichting. Hierdoor zijn de panelen gemakkelijk in elkaar te klikken. “Zo kunnen er heel eenvoudig en bijna naadloos strakke wanden en plafonds gecreëerd worden in bijna elke gewenste afmeting. Bovendien is het systeem zowel toe te passen in bestaande als nieuwbouw situaties”, besluit hij.

Het hele pakket van product en montage wordt verzorgd door Bouwimpex. Het is ook mogelijk om Bouwplast kunststof ramen en deuren te laten plaatsen om de carwash compleet te maken. Om meer over Cleanpanel te weten te komen bezoekt u de stand bezoeken op 14 november tijdens de Tankstation vakbeurs in Houten. Het team van Cleanpanel staat bezoekers graag te woord op stand A3.207

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.