DR Stöcker, schuim

Dr. Stöcker komt met extreme schuimlaag voor wasboxen

Dr. Stöcker neemt een belevingsbevorderend product mee naar de Tankstation Vakbeurs dit jaar. Het schuim genaamd SB-Schuim Eventum is een supergeconcentreerd en speciaal ontworpen schuim, speciaal voor wasboxen. Niet alleen bevordert het de beleving volgens de producent. De geur, die ook nog eens meer dan normaal aanwezig is, zorgt voor een fijnere wasbeleving.

Het nieuwe chemieproduct is niet het enige dat Dr Stöcker meeneemt op dinsdag 14 november naar Houten. “We hebben ook een Acryl Schuimwax met een uniek ‘repair effect’ en we nemen een sterke reiniger mee, genaamd Fosgalon TC 20. Daarmee hebben we al hele mooie resultaten geboekt”, aldus Jeroen Houwelingen van het chemiebedrijf.

Fosgalon TC 20

Speciaal voor de bedrijfsvoertuig- en carwashsector werd  alkalisch geconcentreerde product Fosgalon TC20 ontwikkeld. “Het is bijzonder schuimbestendig en blijft dus lang op oppervlakten. De sterkschuimende reiniger is zeer geschikt voor voorsproeibogen en voor gebruik als velgenreiniging”, zegt Houweling.

Fosgalon TC20 biedt een effectief en snel reinigend vermogen en elimineert grove vervuiling en vervuilingen zoals bijvoorbeeld statische hechtende vuilfilms, olie, vet en roet. De toevoeging van waterontharder beschermt de apparatuur tegen kalkafzettingen. “Dubbel geconcentreerd en zeer productief. Ons Powerpakket is er voor het reinigen van vrachtwagens, personenauto’s en is uitermate geschikt voor het reinigen van de velgen”, zegt hij. Ook dit product word meegenomen naar de beurs.

Acryl-schuimwax met repair effect

“De Acryl-schuimwax zorgt voor een langdurig oppervlakconservering met lakherstellend effect. Het laat zich heel goed opschuimen en biedt daarom een hoogwaardige, zichtbare conservering. De speciale eigenschap is dat het met de juiste dosering, na de laatste spoeling en voor het droogproces, kan worden opgebracht. De unieke conservering zorgt voor een extreem gladde en langdurige oppervlaktewerking met een repair effect.”

Daarnaast zorgt de geïntegreerde Polymeer door zijn structuur voor een hersteleffect van microkrasjes op lakoppervlakten. Als gevolg hiervan worden de glans en gladheid aanzienlijk verhoogd en de lak behoudt zijn oorspronkelijke uitstraling volgens Houwelingen. Het is geschikt voor zowel warm- als koudconservering.

“Op de Tankstation Vakbeurs willen we ook aandacht geven aan onze 5 liter Easy Pack. Bij het bijvullen wordt deze gewichtsreductie als zeer prettig ervaren. Bovendien willen we de bezoekers laten kennismaken met onze nieuwe frisse lijn Give Away-producten 150 milliliter, zoals velgenreiniger, glasreiniger en ruitenontdooier.”

Wie meer wil weten over de nieuwe producten van Dr. Stöcker kan op dinsdag 14 november tijdens de Tankstation Vakbeurs in Expo Houten hun stand bezoeken. U heeft nog slechts een paar dagen om in te schrijven. Dus wees er snel bij.

button, registratie, tvb

Schuim, Dr Stöcker, chemie

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.