Washtec, Winterswijk

Carwash-exposanten presenteren zich op Tankstation Vakbeurs 2017

Nu vakblad CarwashPro voor het eerst op de beurs vertegenwoordigd is, hebben ook meer exposanten uit de sector zich ingeschreven. Alle grote leveranciers zijn te vinden op de beurs. Christ, Kärcher, Eenzet Carwash en ook WashTec presenteren zich. Verder zijn ook veel andere leveranciers van de partij. Zo komt IClean met de nieuwste doggiewash en toont Prontophot de nieuwste wasmachines. Mesa Coatings presenteert de slimme vloersystemen.

Na in korte tijd veel aanmeldingen voor de Carwash Expo Tour te hebben ontvangen is besloten om de groep in twee te splitsen. Het team van CarwashPro verzorgt een rondleiding voor geïnteresseerden langs alles dat op carwashgebied gepresenteerd wordt. Dit betekend een rondgang langs de eerder genoemde bedrijven. Het van oorsprong Duitse Washtec richt zijn pijlen vooral op het contactloos betalen.

Contactloos betalen

“Op de stand presenteren we onze Drive-in terminal met pin voor nog meer snelheid en gemak, nu ook met contactloos betalen”, vertelt Peter van der Veen van WashTec Benelux. Het bedrijf gevestigd in Zoetermeer  is een volle dochter van het Duitse WashTec AG. Voor klanten betekend dat volgens hem dat er rechtstreeks zaken wordt gedaan met de fabrikant zelf. Om 14:00 zal Van der Veen die al een lange tijd meeloopt in de branche, deelnemen aan het Carwash Discussieforum.

Renovatie

Een andere bekende leverancier is het in Breda gevestigde Mesa Coatings. Dit bedrijf presenteert op de beurs het systeem klaar in 1 dag. “Door het innovatieve MesaCon 6000 vloersysteem zijn we in staat afhankelijk van de ruimte op 1 of 2 dagen een volledige vloerrenovatie door te voeren”, aldus Joost Hermans van Mesa Coatings. “Het MesaCon 6000 systeem is direct uitgehard, UV bestendig en met de flexibele tussenlaag in het systeem, klaar voor zware toepassingen. Op dit systeem is een AgBB certificaat afgeven en het systeem heeft een hoge chemische resistentie.”

De stands van Washtec en Mesa Coatings zijn te vinden op respectievelijk plaats A3 201 en A1 001. Beide exposanten hebben teams klaar staan om geïnteresseerden van advies te voorzien. Schrijf je snel in voor de Tankstation Vakbeurs 2017 om niets te missen op het gebied van carwash en tankstation:

button, registratie, tvb

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwash-exposanten presenteren zich op Tankstation Vakbeurs 2017 | CarwashPro
Washtec, Winterswijk

Carwash-exposanten presenteren zich op Tankstation Vakbeurs 2017

Nu vakblad CarwashPro voor het eerst op de beurs vertegenwoordigd is, hebben ook meer exposanten uit de sector zich ingeschreven. Alle grote leveranciers zijn te vinden op de beurs. Christ, Kärcher, Eenzet Carwash en ook WashTec presenteren zich. Verder zijn ook veel andere leveranciers van de partij. Zo komt IClean met de nieuwste doggiewash en toont Prontophot de nieuwste wasmachines. Mesa Coatings presenteert de slimme vloersystemen.

Na in korte tijd veel aanmeldingen voor de Carwash Expo Tour te hebben ontvangen is besloten om de groep in twee te splitsen. Het team van CarwashPro verzorgt een rondleiding voor geïnteresseerden langs alles dat op carwashgebied gepresenteerd wordt. Dit betekend een rondgang langs de eerder genoemde bedrijven. Het van oorsprong Duitse Washtec richt zijn pijlen vooral op het contactloos betalen.

Contactloos betalen

“Op de stand presenteren we onze Drive-in terminal met pin voor nog meer snelheid en gemak, nu ook met contactloos betalen”, vertelt Peter van der Veen van WashTec Benelux. Het bedrijf gevestigd in Zoetermeer  is een volle dochter van het Duitse WashTec AG. Voor klanten betekend dat volgens hem dat er rechtstreeks zaken wordt gedaan met de fabrikant zelf. Om 14:00 zal Van der Veen die al een lange tijd meeloopt in de branche, deelnemen aan het Carwash Discussieforum.

Renovatie

Een andere bekende leverancier is het in Breda gevestigde Mesa Coatings. Dit bedrijf presenteert op de beurs het systeem klaar in 1 dag. “Door het innovatieve MesaCon 6000 vloersysteem zijn we in staat afhankelijk van de ruimte op 1 of 2 dagen een volledige vloerrenovatie door te voeren”, aldus Joost Hermans van Mesa Coatings. “Het MesaCon 6000 systeem is direct uitgehard, UV bestendig en met de flexibele tussenlaag in het systeem, klaar voor zware toepassingen. Op dit systeem is een AgBB certificaat afgeven en het systeem heeft een hoge chemische resistentie.”

De stands van Washtec en Mesa Coatings zijn te vinden op respectievelijk plaats A3 201 en A1 001. Beide exposanten hebben teams klaar staan om geïnteresseerden van advies te voorzien. Schrijf je snel in voor de Tankstation Vakbeurs 2017 om niets te missen op het gebied van carwash en tankstation:

button, registratie, tvb

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.