Frank Souer, Christ, WashVegas, wasbox, carwash

Christ komt met nieuwe belevingen

Frank Souer, Christ, WashVegas, wasbox, carwash

Christ presenteerde onlangs de nieuwste innovaties; de Bubblegun en WashVegas. Beide noviteiten konden rekenen op veel bekijks op de Uniti Expo in Stuttgart. De Nederlandse verkoper van de producten, Frank Souer denkt dat vooral de bubblegun het goed gaat doen. “Zoals je kunt zien spuit er echt een dikke laag schuim uit de lans die kleiner maar krachtiger dan normaal is.” 

Voor Souer de beide producten laat zien, vertelt CEO Otto Christ kort dat de nieuwe producten helemaal in lijn zijn met waar het bedrijf aankomende jaren op wil inzetten, beleving. “Aankomende jaren wordt beleving in de carwash nog veel belangrijker dan het al is. WashVegas is een blik van ons op de toekomst. Het maakt het wassen in een wasbox aantrekkelijk.” Hij verwacht niet dat er aankomende jaren een echte revolutie gaat ontstaan. “De meeste veranderingen in de carwashbranche gebeuren geleidelijk, langzaamaan”, besluit hij.

WashVegas

Souer neemt ons als eerst mee naar WashVegas, het nieuwe wasboxen-concept van Christ. Hij verwacht dat het ombouwen en uitvoeren in het nieuwe concept zo’n €2000,- extra kost. “De kosten zitten hem vooral in de led-verlichting en het spraakgedeelte dat bij het nieuwe concept komt. Alles moet worden meegenomen in de programma’s van de wasbox.” Volgens hem kost het zo’n €20.000 per wasbox als deze nieuw worden geplaatst. De prijs gaat wel naar beneden hoe meer boxen er worden afgenomen. “Een Osmose-installatie kost 15.000 euro maar daar is er maar één van nodig hoeveel boxen ook worden afgenomen.”

Wat het ombouwen volgens Souer extra aantrekkelijk maakt is de verlichting. “In de roll-over wereld is beleving het toverwoord, dat zou bij wasboxen ook zo moeten zijn. De geur, lampen, muziek en spraak moeten het wassen in een box leuk maken.” Volgens hem maken de leds die gekoppeld zijn aan de schuimlansen het niet alleen leuker, maar ook gemakkelijker. “Als de auto ingeschuimd moet worden, dan zal de groene verlichting gaan branden die correspondeert met de kleur van de desbetreffende lans.”

Dik schuim

Een andere innovatie die niet alleen bij het WashVegas-concept komt, maar ook op bestaande wasboxen geïnstalleerd kan worden, is de Christ Bubblegun. “Het schuim dat eruit komt zorgt voor schonere auto’s omdat het schuim dikker is. De contacttijd met de auto wordt daardoor langer. Daarnaast zorgt het ook voor meer beleving.” De shampoo die voor de nieuwe lans gebruikt wordt, is de zelfde prijs als alle anderen en verbruikt zelfs minder dan wanneer deze op de traditionele manier wordt opgebracht. Volgens hem is het product nu al populair. “Het product is hier pas gepresenteerd en er zijn al vier systemen in Nederland verkocht. Zes weken geleden wisten de prijs nog niet eens”, zegt hij.

Check hieronder de livevideo die we vanaf de Uniti beurs over de nieuwe Bubblegun maakten:

Lees ook: Christ komt met hervulbare chemie-containers

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Christ komt met nieuwe belevingen | CarwashPro
Frank Souer, Christ, WashVegas, wasbox, carwash

Christ komt met nieuwe belevingen

Christ presenteerde onlangs de nieuwste innovaties; de Bubblegun en WashVegas. Beide noviteiten konden rekenen op veel bekijks op de Uniti Expo in Stuttgart. De Nederlandse verkoper van de producten, Frank Souer denkt dat vooral de bubblegun het goed gaat doen. “Zoals je kunt zien spuit er echt een dikke laag schuim uit de lans die kleiner maar krachtiger dan normaal is.” 

Voor Souer de beide producten laat zien, vertelt CEO Otto Christ kort dat de nieuwe producten helemaal in lijn zijn met waar het bedrijf aankomende jaren op wil inzetten, beleving. “Aankomende jaren wordt beleving in de carwash nog veel belangrijker dan het al is. WashVegas is een blik van ons op de toekomst. Het maakt het wassen in een wasbox aantrekkelijk.” Hij verwacht niet dat er aankomende jaren een echte revolutie gaat ontstaan. “De meeste veranderingen in de carwashbranche gebeuren geleidelijk, langzaamaan”, besluit hij.

WashVegas

Souer neemt ons als eerst mee naar WashVegas, het nieuwe wasboxen-concept van Christ. Hij verwacht dat het ombouwen en uitvoeren in het nieuwe concept zo’n €2000,- extra kost. “De kosten zitten hem vooral in de led-verlichting en het spraakgedeelte dat bij het nieuwe concept komt. Alles moet worden meegenomen in de programma’s van de wasbox.” Volgens hem kost het zo’n €20.000 per wasbox als deze nieuw worden geplaatst. De prijs gaat wel naar beneden hoe meer boxen er worden afgenomen. “Een Osmose-installatie kost 15.000 euro maar daar is er maar één van nodig hoeveel boxen ook worden afgenomen.”

Wat het ombouwen volgens Souer extra aantrekkelijk maakt is de verlichting. “In de roll-over wereld is beleving het toverwoord, dat zou bij wasboxen ook zo moeten zijn. De geur, lampen, muziek en spraak moeten het wassen in een box leuk maken.” Volgens hem maken de leds die gekoppeld zijn aan de schuimlansen het niet alleen leuker, maar ook gemakkelijker. “Als de auto ingeschuimd moet worden, dan zal de groene verlichting gaan branden die correspondeert met de kleur van de desbetreffende lans.”

Dik schuim

Een andere innovatie die niet alleen bij het WashVegas-concept komt, maar ook op bestaande wasboxen geïnstalleerd kan worden, is de Christ Bubblegun. “Het schuim dat eruit komt zorgt voor schonere auto’s omdat het schuim dikker is. De contacttijd met de auto wordt daardoor langer. Daarnaast zorgt het ook voor meer beleving.” De shampoo die voor de nieuwe lans gebruikt wordt, is de zelfde prijs als alle anderen en verbruikt zelfs minder dan wanneer deze op de traditionele manier wordt opgebracht. Volgens hem is het product nu al populair. “Het product is hier pas gepresenteerd en er zijn al vier systemen in Nederland verkocht. Zes weken geleden wisten de prijs nog niet eens”, zegt hij.

Check hieronder de livevideo die we vanaf de Uniti beurs over de nieuwe Bubblegun maakten:

Lees ook: Christ komt met hervulbare chemie-containers

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.