schuim, Washtec

AUWA Chemie verbetert insectenreiniger

AUWA Chemie, de chemische tak van carwashproducent WashTec, heeft de insectenreiniger verbeterd.  De nieuwe formule zorgt ervoor dat het oppervlak van de auto sneller en effectiever nat wordt gemaakt. Daardoor wordt het vuil sneller en beter opgelost. Goede timing met het oog op het beginnen van de zomer. Door een winter zonder al teveel vorst zijn er veel insecten.

De chemie moet ervoor zorgen dat dode insecten op de gehele voorkant van de auto verleden tijd zijn. De hoog geconcentreerde naar limoen ruikende insectenverwijderaar is een verbeterde toevoeging aan het chemie assortiment van AUWA. De nieuwe chemie is inmiddels beschikbaar en zorg dus voor een snelle en effectieve verwijdering van insecten en resten daarvan. InsecTecs valt in de categorie Best Performance TecsLine en er is op iedere wasgelegenheid mee te werken. Het kan worden toegevoegd aan bestaande programma’s als een seizoensextra waardoor extra inkomsten kunnen worden gegenereerd.

Werking

Door de hoge concentratie actieve ingrediënten zorgt WashTec er met het verbeterde product voor dat ook het aangekoekte vuil op de auto goed wordt verwijderd. Het resultaat wordt bereikt door geselecteerde ruwe materialen die in optimale hoeveelheden elkaars effect versterken. Naast de hoge concentratie en zichtbare verbetering op de auto zorgt het product ook voor een beter schuimeffect waardoor tot 10 procent meer schuim zal worden gecreëerd. Door het schuim kan het perfect op een al bestaande schuim- of lavaboog worden geïnstalleerd zonder concessies te hoeven doen aan de kwaliteit van de gehele wasbeurt.

Lees ook:

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.