‘Seminars, ideeën en vriendschappen op Car Wash Show Europe’

De Car Wash Show Europe wordt op 18 en 19 september gehouden in De Kromhouthal in Amsterdam. Nieuw aan deze editie is dat ProMedia Group dit event organiseert in samenwerking met de Amerikaanse International Carwash Association (ICA). Het is niet de enige verandering als het om dit event gaat. CEO Eric Wulf van ICA licht alvast een tipje van de sluier op.

Wat is het grootste verschil tussen de komende editie en de eerdere versies van Car Wash Show Europe?
“De grootste verandering voor bezoekers en standhouders is de nieuwe plek. Ik kan je garanderen dat je nog nooit zo’n bijzondere plek als beurslocatie hebt gezien. De Kromhouthal in Amsterdam heeft een onmiskenbare ‘carwash-sfeer’ over zich. Daarnaast is de locatie vlakbij het bruisende centrum van de Nederlandse hoofdstad. De opening van het evenement vindt plaats in het nabijgelegen restaurant dat aan het water ligt. Het is een geweldige plaats.”

Wat is maakt deze vakbeurs zo speciaal?
“Zonder twijfel de seminars en netwerkgelegenheden. Andere vakbeurzen en events bieden vaak productpresentaties, maar wij gaan graag een stapje verder. De lezingen en seminars die op Car Wash Show Europe te volgen zijn, verhalen over de nieuwste ontwikkelingen uit de branche op internationaal niveau. Als je zoekt naar de meest recente innovaties in je vakgebied kun je hier je hart ophalen. Ook verzorgen we carwash-tours waarin we een bezoek brengen aan een aantal carwashes in Nederland. Het avondprogramma stelt de bezoekers in de gelegenheid om met vakgenoten in gesprek te gaan en te netwerken.”

Kun je een tipje van de sluier oplichten en vertellen wat we kunnen verwachten? Zijn er bijvoorbeeld ‘special guests’ uitgenodigd?
“Verheug je maar op twee razend interessante dagen waarin je je volledig kunt onderdompelen in de carwashbranche. Fabrikanten en leveranciers vanuit de hele wereld zijn op de beursvloer te vinden. Producten, seminars, frisse ideeën en nieuwe vriendschappen: alles is te vinden op Car Wash Show Europe. Tel daar de bijzondere locatie in een van de mooiste steden ter wereld bij op en je begrijpt dat dit een zeer mooi feestje wordt!”

Wat zou je tegen de thuisblijvers willen zeggen?
“Waar zijn jullie? Weet je, als je als ondernemer niet op zoek bent naar nieuwe ideeën en inspiratie dan kun je beter op de bank blijven zitten. Gelukkig zijn de meeste mensen die werkzaam zijn in de carwashsector altijd op zoek naar nieuws en innovatie. Wat de Car Wash Show Europe onderscheidt van andere events, is dat wij ons puur richten op de carwashbranche. Ons publiek komt uit Europa en Amerika en dat biedt kansen om van elkaar te leren en om te netwerken. De doelgroep die in Amsterdam te vinden is, is uniek en gemêleerd en staat open voor nieuwe ontwikkelingen. Ik kan je vertellen dat je deze demografie niet tegenkomt op Duitse beurzen die zich voornamelijk op brandstof richten.”

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Seminars, ideeën en vriendschappen op Car Wash Show Europe’ | CarwashPro

‘Seminars, ideeën en vriendschappen op Car Wash Show Europe’

De Car Wash Show Europe wordt op 18 en 19 september gehouden in De Kromhouthal in Amsterdam. Nieuw aan deze editie is dat ProMedia Group dit event organiseert in samenwerking met de Amerikaanse International Carwash Association (ICA). Het is niet de enige verandering als het om dit event gaat. CEO Eric Wulf van ICA licht alvast een tipje van de sluier op.

Wat is het grootste verschil tussen de komende editie en de eerdere versies van Car Wash Show Europe?
“De grootste verandering voor bezoekers en standhouders is de nieuwe plek. Ik kan je garanderen dat je nog nooit zo’n bijzondere plek als beurslocatie hebt gezien. De Kromhouthal in Amsterdam heeft een onmiskenbare ‘carwash-sfeer’ over zich. Daarnaast is de locatie vlakbij het bruisende centrum van de Nederlandse hoofdstad. De opening van het evenement vindt plaats in het nabijgelegen restaurant dat aan het water ligt. Het is een geweldige plaats.”

Wat is maakt deze vakbeurs zo speciaal?
“Zonder twijfel de seminars en netwerkgelegenheden. Andere vakbeurzen en events bieden vaak productpresentaties, maar wij gaan graag een stapje verder. De lezingen en seminars die op Car Wash Show Europe te volgen zijn, verhalen over de nieuwste ontwikkelingen uit de branche op internationaal niveau. Als je zoekt naar de meest recente innovaties in je vakgebied kun je hier je hart ophalen. Ook verzorgen we carwash-tours waarin we een bezoek brengen aan een aantal carwashes in Nederland. Het avondprogramma stelt de bezoekers in de gelegenheid om met vakgenoten in gesprek te gaan en te netwerken.”

Kun je een tipje van de sluier oplichten en vertellen wat we kunnen verwachten? Zijn er bijvoorbeeld ‘special guests’ uitgenodigd?
“Verheug je maar op twee razend interessante dagen waarin je je volledig kunt onderdompelen in de carwashbranche. Fabrikanten en leveranciers vanuit de hele wereld zijn op de beursvloer te vinden. Producten, seminars, frisse ideeën en nieuwe vriendschappen: alles is te vinden op Car Wash Show Europe. Tel daar de bijzondere locatie in een van de mooiste steden ter wereld bij op en je begrijpt dat dit een zeer mooi feestje wordt!”

Wat zou je tegen de thuisblijvers willen zeggen?
“Waar zijn jullie? Weet je, als je als ondernemer niet op zoek bent naar nieuwe ideeën en inspiratie dan kun je beter op de bank blijven zitten. Gelukkig zijn de meeste mensen die werkzaam zijn in de carwashsector altijd op zoek naar nieuws en innovatie. Wat de Car Wash Show Europe onderscheidt van andere events, is dat wij ons puur richten op de carwashbranche. Ons publiek komt uit Europa en Amerika en dat biedt kansen om van elkaar te leren en om te netwerken. De doelgroep die in Amsterdam te vinden is, is uniek en gemêleerd en staat open voor nieuwe ontwikkelingen. Ik kan je vertellen dat je deze demografie niet tegenkomt op Duitse beurzen die zich voornamelijk op brandstof richten.”

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.