carwash, wasstraat

Travelcard en Tranzer werken samen aan betaalmiddel zakelijke markt

Travelcard is het eerste betaalmiddel voor de zakelijke markt in de Mobility as a Service app Tranzer. Hiermee kunnen ook zakelijke reizigers hun reis met verschillende aanbieders van openbaar vervoer in één app plannen, boeken en betalen met Travelcard. De transacties worden gefactureerd door Travelcard samen met transacties voor bijvoorbeeld elektrisch laden, brandstof, carwash en parkeren.

De samenwerking met Tranzer is de ideale oplossing voor de zakelijke automobilist die zo nu en dan met het openbaar vervoer reist. Bovendien zijn ook internationale treinen te boeken en is een OV-Chipkaart niet nodig. Tranzer is een onafhankelijke Mobility as a Service App die de snelste, goedkoopste of meest comfortabele reisoptie biedt.

Ook wanneer er verschillende vervoersmiddelen gebruikt worden, kan de gehele reis in één keer gepland en betaald worden. Betaling kon al via iDeal of creditcard maar kan nu dus ook via Travelcard voor de zakelijke reiziger. Zowel in de trein, bus, waterbus, tram en taxi, als bij de toegangspoortjes op de stations worden de mobiele tickets geaccepteerd. De Tranzer app is gratis te downloaden via de App Store en de Google Play Store.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.