Christ versnelt, verbetert en vereenvoudigt wassen van bussen

De Magnum-5 van Christ maakt het reinigen van bussen een stuk eenvoudiger, sneller en veiliger. Deze zijborstel kan een bus van 18 meter in 2,5 minuten reinigen. Dat lukt in die korte tijdspanne door de nieuwe, gedeelde zijborstel. In deze video is duidelijk te zien hoe dit systeem werkt.

De zijborstel kan worden gemonteerd op zowel de 3 als 5 borstel bus wasinstallatie. De zijborstel zorgt voor een nog snellere en betere wassing rond de spiegels. Christ ontwierp een veilige en slimme methode voor de reiniging van bussen om en rond de ver uitstekende spiegels.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.