Van Mossel Automotive Groep kiest voor roll-over van DiBO

In de vestiging in Waalwijk van Van Mossel Automotive Groep werd recentelijk een DiBO S4 roll over geplaatst. Deze wasinstallatie is bestemd voor dagelijks gebruik en wordt door het mobiliteitsbedrijf ingezet om showroommodellen en wagens na onderhoudsbeurten te reinigen. DiBO Project(s) is verantwoordelijk voor de installatie van deze roll-over.

De DiBO S4 geldt als het instapmodel van de roll-overs van DiBO Project(s). Deze wasinstallatie is eenvoudig in gebruik en kenmerkt zich door de lage onderhoudskosten. Met een kleine aanpassing kan deze roll-over een wagen wassen en drogen in minder dan twee minuten. Het gebruik van Carlite borstels en een optimale borsteldruk, in combinatie met frequentieregeling, zorgen voor een goed wasresultaat.

Van Mossel Automotive Groep is in een tijdsbestek van zeventig jaar uitgegroeid tot een van de grootste automotive bedrijven in Nederland. De onderneming telt inmiddels ruim negentig vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.