Morelite levert borstels voor elke carwash-ondernemer

Borstelfabrikant Morelite is ook aanwezig op de Tankstation Vakbeurs in Expo Houten. Het Italiaanse bedrijf presenteert onder meer een nieuwe productlijn op zijn stand. Op 6 en 7 november is de Nederlandse distributeur Ron de Wit op de beursvloer te vinden. Hij vertelt meer over zijn beursdeelname.

Tijdens een bezoek aan de stand van Morelite kunnen bezoekers een nieuwe innovatie verwachten, stelt De Wit: “Wij presenteren onder meer de liggende wielborstel voor de wastunnel in spiraal uitvoering. Ook de dakborstel in de vorm van de auto is in een speciale kleurstelling te zien. Waarin Morelite zich onderscheidt is door ervaring. Dit bedrijf is opgericht door een professional die al meer dan veertig jaar in het vak zit en aan de basis stond van de foam borstel.”

Recentelijk liet De Wit een Nederlandse website bouwen waarop meer informatie over de Italiaanse onderneming te vinden is. De distributeur ontfermt zich over de gehele Benelux.

Bijzondere uitstraling

De kracht van Morelite schuilt in de werkwijze, stelt de distributeur: “Doordat we merkonafhankelijk werken, zijn de lijnen naar de klant toe erg kort. We kunnen de borstels zelf monteren. Een ander groot voordeel is dat onze borstels op elke roll-over geplaatst kunnen worden. Ook op elektrische wastunnels zijn onze producten inzetbaar. Klanten kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan kleuren, zodat de borstels voor een bijzondere uitstraling zorgen.”

Naast het leveren van borstels voor reguliere carwashes kan Morelite ook PE borstels voor truckwashes plaatsen. “Ook beschikken we over een hybride borstel voor de dakborstel om tot een nog beter wasresultaat te komen. Onze doelgroep is breed. We zijn er voor de ondernemer met een roll-over, de eigenaar van een truckwash en ook voor bedrijfseigenaren met een elektrisch aangedreven tunnel”, besluit De Wit.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.