Fotoreportage: Q8 Pommerloch nu gemakkelijk schoon te houden

Carwash Q8 Pommerloch vlakbij het Belgische Bastogne is voortaan sneller en gemakkelijker schoon te houden, dankzij een nieuwe vloer. Mesa Coatings plaatste in opdracht van Maintech namelijk een nieuwe coating voor de wasstraat, waardoor deze een frisse uitstraling kreeg. Daarnaast is de vloer slijtvast en mechanisch belastbaar.

Voordat de coating werd aangebracht, werd de ondergrond geschuurd. De vloer werd waar nodig uitgevuld en scheuren werden gerepareerd. Daarna werd de coating met afschot aangebracht, waardoor de ondergrond volledig vloeistofdicht is. Mesa Coatings zette daarbij het Mesa Fast systeem in. Dankzij de verse coating zijn medewerkers minder lang bezig met schoonmaakwerkzaamheden. Een ander groot voordeel is dat er minder water gebruikt hoeft te worden bij de reinigingswerkzaamheden. In deze fotoreportage zijn de werkzaamheden te zien. Voor meerdere voorbeelden van het het werk van Mesa Coatings staat deze link ter beschikking.

Maintech gaf Mesa Coatings opdracht om de carwash op te knappen. Deze wasgelegenheid is de tweede van twee locaties in Luxemburg waar Maintech een kettingstraat gemaakt heeft of aan het maken is. De wasstraten – inclusief de kettingbanen – zijn vervaardigd van roestvast staal. Alle wasstraten worden geleverd met Morelite borstels.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.