Duitse minister is beschermheer van UNITI expo 2020

Minister Peter Altmaier van economie en energie werpt zich op als beschermheer van UNITI Expo 2020. 
Dit evenement vindt van 26 tot 28 mei 2020 plaats. Deze politieke steun toont aan dat de Bondsregering veel waarde hecht aan de UNITI expo als toonaangevende vakbeurs in de tankstationbranche en carwash-sector.

Als minister voor economie en energie zet Altmaier zich  in voor de globale klimaatbescherming en voor een veilige energievoorziening. Op de UNITI expo zijn verschillende mogelijkheden te zien op het gebied van onder meer brandstoftransitie. Ook de veranderende rol van het tankstation komt aan bod op dit evenement. In een speciale tentoonstelling die gericht is op alternatieve brandstoffen worden verschillende toekomstige energievormen voor de verkeers- en transportsector gepresenteerd. Van biobrandstoffen tot elektromobiliteit, van waterstof tot de veelbelovende E-Fuels: alle mogelijkheden worden verkend. Ook thema’s als trends, digitalisering en duurzaamheid hebben een plek gekregen in het programma.

“We zijn  zeer blij om minister Peter Altmaier als beschermheer voor onze beurs te hebben. Zijn steun is vooral met het vooruitzicht op de omvorming van het energiesysteem van groot belang. Daarnaast is zijn support voor het onder de aandacht brengen van klimaat- en milieuvriendelijke mobiliteit van groot belang”, stelt beursorganisator Elmar Kühn. Zijn collega Bruno Boroewitsch vult hem aan: “Het beursconcept met zijn veelzijdig programma, de verdiepende presentaties en de talrijke exposanten staat. We willen de branche versterken door kennis uit te wisselen en vakgenoten bij elkaar te brengen.”

Extra stimulans

Bezoekers vanuit de hele wereld kunnen op de UNITI expo de nieuwste concepten en technologieën ontdekken. Op deze vakbeurs zijn alle grote spelers uit de carwash-branche en tankstationsector te vinden. Dit evenement biedt bezoekers een ideaal platform om te netwerken en om de laatste ontwikkelingen uit hun vakgebied te bewonderen.

“De toezegging van de minister is erg bijzonder voor ons en een bevestiging van de relevantie van dit event. Daarnaast is zijn bijdrage voor ons als organisatie een extra stimulans om nog beter te worden. Dit biedt groeikansen en nog meer mogelijkheden voor ons en de branche”, besluit Kühn.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Duitse minister is beschermheer van UNITI expo 2020 | CarwashPro

Duitse minister is beschermheer van UNITI expo 2020

Minister Peter Altmaier van economie en energie werpt zich op als beschermheer van UNITI Expo 2020. 
Dit evenement vindt van 26 tot 28 mei 2020 plaats. Deze politieke steun toont aan dat de Bondsregering veel waarde hecht aan de UNITI expo als toonaangevende vakbeurs in de tankstationbranche en carwash-sector.

Als minister voor economie en energie zet Altmaier zich  in voor de globale klimaatbescherming en voor een veilige energievoorziening. Op de UNITI expo zijn verschillende mogelijkheden te zien op het gebied van onder meer brandstoftransitie. Ook de veranderende rol van het tankstation komt aan bod op dit evenement. In een speciale tentoonstelling die gericht is op alternatieve brandstoffen worden verschillende toekomstige energievormen voor de verkeers- en transportsector gepresenteerd. Van biobrandstoffen tot elektromobiliteit, van waterstof tot de veelbelovende E-Fuels: alle mogelijkheden worden verkend. Ook thema’s als trends, digitalisering en duurzaamheid hebben een plek gekregen in het programma.

“We zijn  zeer blij om minister Peter Altmaier als beschermheer voor onze beurs te hebben. Zijn steun is vooral met het vooruitzicht op de omvorming van het energiesysteem van groot belang. Daarnaast is zijn support voor het onder de aandacht brengen van klimaat- en milieuvriendelijke mobiliteit van groot belang”, stelt beursorganisator Elmar Kühn. Zijn collega Bruno Boroewitsch vult hem aan: “Het beursconcept met zijn veelzijdig programma, de verdiepende presentaties en de talrijke exposanten staat. We willen de branche versterken door kennis uit te wisselen en vakgenoten bij elkaar te brengen.”

Extra stimulans

Bezoekers vanuit de hele wereld kunnen op de UNITI expo de nieuwste concepten en technologieën ontdekken. Op deze vakbeurs zijn alle grote spelers uit de carwash-branche en tankstationsector te vinden. Dit evenement biedt bezoekers een ideaal platform om te netwerken en om de laatste ontwikkelingen uit hun vakgebied te bewonderen.

“De toezegging van de minister is erg bijzonder voor ons en een bevestiging van de relevantie van dit event. Daarnaast is zijn bijdrage voor ons als organisatie een extra stimulans om nog beter te worden. Dit biedt groeikansen en nog meer mogelijkheden voor ons en de branche”, besluit Kühn.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.