Vandotec verdeler Ceccato-installaties in België en Luxemburg

Vandotec verzorgt voortaan de distributie van Ceccato wasinstallaties in België en Luxemburg. De West-Vlaamse onderneming heeft de verdeling van dit merk van iClean Carwash Technologies overgenomen. Naast de wasinstallaties van Ceccato bestaat het portfolio van Vandotec uit selfwashes van Erhle.

General manager Benoit Goesaert van Vandotec is erg in zijn nopjes met de nieuwe aanwinst: “Ceccato beschikt over een uitgebreide knowhow en expertise. Dit Italiaanse merk is dan ook al jarenlang een vertrouwde naam in de internationale carwashbranche en staat synoniem voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Recentelijk kreeg het bedrijf nieuwe eigenaars en werd het gamma vernieuwd. Zo werd onder meer de sturing van de installaties geoptimaliseerd.”

Het gamma van Ceccato bestaat uit vijf verschillende roll-overs, twee types wasstraten, drie soorten truck- en buswashinstallaties en twee trein- en tramwasinstallaties. “Wij zijn ervan overtuigd dat deze kwalitatieve toestellen zeker een meerwaarde kunnen betekenen voor Belgische carwashondernemers. Enkele jaren terug hebben onze eerste stappen op de carwashmarkt gezet. Dit gebeurde met de selfwashes van het Duitse merk Ehrle. Ondertussen hebben we al heel installaties op de Belgische markt geplaatst en bouwden we een sterke knowhow uit. De uitbreiding van ons gamma met het merk Ceccato is voor ons een logische stap in de verdere uitbouw van onze carwash-activiteiten”, verduidelijkt Goesaert.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.