Cleanpanel plaatst panelen bij dubbele wasstraat in Zaventem

In Best Carwash in het Belgische Zaventem kunnen jaarlijks 180.000 auto’s worden gewassen. Deze grote wasstraat moet non-stop draaien en daarom koos de eigenaar ervoor om kunststof wandpanelen van Cleanpanel te plaatsen. Deze wandbekleding is namelijk onderhoudsvriendelijk en snel te reinigen. 

De nieuwe carwash in Zaventem beschikt over een dubbele wasstraat, waarin meerdere auto’s tegelijkertijd kunnen worden gewassen. Deze wasstraten zijn gerealiseerd door DICO BeFLux en werken volledig automatisch. De kunststof wandbekleding van Cleanpanel sluit goed aan bij deze hoge mate van efficiëntie. De wanden zijn zeer glad, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Bovendien is het harde kunststof bestand tegen bijtende stoffen in schoonmaakmiddelen. Zo blijven de wandpanelen – ook bij intensief gebruik – langdurig mooi, schoon en strak.

Frisse look

Best carwash is gevestigd in een oud, omgebouwd kantoorpand. De keuze voor deze locatie zorgde voor een uitdaging: als carwash wil je juist een nieuwe, hygiënische uitstraling. Het mooie aan Cleanpanel is dat de panelen direct tegen de oude ondergrond kunnen worden gemonteerd. Op die manier kregen verouderde wanden in korte tijd een frisse en moderne look. Daarnaast draagt het sterke PVC bij aan het verstevigen van de wandconstructie.

Cleanpanel heeft Sample Pakket gemaakt dat gratis aangevraagd kan worden. Met dit pakket kunnen geïnteresseerden zelf ervaren hoe glad en sterk de kunststof profielen zijn.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.