Waxoyl voortaan verkrijgbaar via groothandel Elgersma

De volledige productlijn van Waxoyl is sinds begin dit jaar te verkrijgen via Elgersma. De groothandel voert al jaren de verzegelingsproducten van Waxoyl. Nu horen daar bijvoorbeeld ook keramische coatings en polijstmiddelen bij. 

Dat de distributie van Waxoyl bij Elgersma terecht is gekomen, is in zekere zin een voordehand liggende keuze omdat ze al jaren de verzegelingsproducten in het assortiment hebben. Deze producten zijn bedoeld voor de bescherming van de lak van de auto, waarmee  natuurlijke glans en waarde van het voertuig beter behouden moeten blijven.

Henri van Hout is directeur van Elgersma. Hij is tevreden met de uitbreiding. “Door het aanbieden van de uitgebreide lijn Waxoyl producten, kunnen we klanten nu nog beter van dienst zijn en een completer assortiment aanbieden.”

Met de toevoeging van nieuwe producten bestaat het uitgebreide assortiment van Waxoyl producten uit verzegeling, keramische coatings, polijstmiddelen, onderhoud en reiniging, anti-corrosie en interieurbescherming. Elgersma levert al sinds 1921 aan importeurs en dealers in het gehele aftersales proces.

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Waxoyl voortaan verkrijgbaar via groothandel Elgersma | CarwashPro

Waxoyl voortaan verkrijgbaar via groothandel Elgersma

De volledige productlijn van Waxoyl is sinds begin dit jaar te verkrijgen via Elgersma. De groothandel voert al jaren de verzegelingsproducten van Waxoyl. Nu horen daar bijvoorbeeld ook keramische coatings en polijstmiddelen bij. 

Dat de distributie van Waxoyl bij Elgersma terecht is gekomen, is in zekere zin een voordehand liggende keuze omdat ze al jaren de verzegelingsproducten in het assortiment hebben. Deze producten zijn bedoeld voor de bescherming van de lak van de auto, waarmee  natuurlijke glans en waarde van het voertuig beter behouden moeten blijven.

Henri van Hout is directeur van Elgersma. Hij is tevreden met de uitbreiding. “Door het aanbieden van de uitgebreide lijn Waxoyl producten, kunnen we klanten nu nog beter van dienst zijn en een completer assortiment aanbieden.”

Met de toevoeging van nieuwe producten bestaat het uitgebreide assortiment van Waxoyl producten uit verzegeling, keramische coatings, polijstmiddelen, onderhoud en reiniging, anti-corrosie en interieurbescherming. Elgersma levert al sinds 1921 aan importeurs en dealers in het gehele aftersales proces.

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.