Adriateh kondigt introductie aan van Augmented Reality Car Wash App

Heb je je ooit afgevraagd hoe nieuwe wasboxen op jouw terrein eruit zouden zien? Autowasfabrikant Adriateh introduceert nu augmented reality waarmee dit mogelijk is. Zien? Kom kijken op de Tankstation & Carwash Vakbeurs op 10 en 11 november in Expo Houten. 

Adriateh is fabrikant en leverancier van self-service carwash-oplossingen en -technologie. Zij presenteren deze week op de Tankstation Vakbeurs een app om op locatie met augmented reality (AR) de nieuwste apparatuur te tonen. De fabrikant hoopt dat deze interactieve functie klanten helpt bij het kiezen, aanpassen en kopen van hun droom carwash.

Augmented Reality

Adriateh is de eerste in de carwashbranche die gebruik maakt van AR. De app heet Adriateh AR en is te downloaden in zowel de Apple Store als in Google Play. Met de app zie de carwash van dichtbij in een omgeving naar eigen keuze. Volgens de fabrikant helpt de app bij het evalueren van de lay-out van een terrein en visualiseert je ermee hoe een carwash er op dat terrein uit zou zien. Gebruikers downloaden de app, scannen de doelgebieden en zien de AR-ervaring direct op hun telefoon.

Ook op de beurs

Adriateh neemt naar de beurs ook hun elektrische lader Stekerr mee én de Multique 4-in-in, een apparaat met stofzuiger, blaaspistool, afvalbak en bandenpoetsmiddelen. Op de beurs miniaturen zijn bovendien te zien van de verschillende modellen wasboxen en technische ruimtes van de fabrikant. Ook Ready2Wash wordt gedemonstreerd, een klantenapp voor de carwash.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.