Caramba x-line-pre-clean

Daar komen de insecten…

foto: Caramba

[Advertorial] Nu het Saharazand bijna van de auto’s is verdwenen, volgt een nieuwe uitdaging voor de carwashondernemer: de insecten. Caramba biedt daarvoor een passende oplossing: de X-Line Pre Clean I.

Dit alkalisch product, op basis van een geheel nieuw recept, verwijdert moeiteloos en grondig insecten, bijenpoep, boomhars, pollen en overig vuil tijdens de voorreiniging. Daarnaast is het hoog te doseren. Geen etsing dankzij vernieuwde grondstoffen.

De accountmanagers en technische adviseurs van Caramba informeren u graag over de inzet van dit product in uw carwash. Zet uw auto in het zonnetje met Caramba!

Voor meer informatie: info@carambanederland.nl of bel 0592-345161.

Caramba

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Daar komen de insecten… | CarwashPro
Caramba x-line-pre-clean

Daar komen de insecten…

foto: Caramba

[Advertorial] Nu het Saharazand bijna van de auto’s is verdwenen, volgt een nieuwe uitdaging voor de carwashondernemer: de insecten. Caramba biedt daarvoor een passende oplossing: de X-Line Pre Clean I.

Dit alkalisch product, op basis van een geheel nieuw recept, verwijdert moeiteloos en grondig insecten, bijenpoep, boomhars, pollen en overig vuil tijdens de voorreiniging. Daarnaast is het hoog te doseren. Geen etsing dankzij vernieuwde grondstoffen.

De accountmanagers en technische adviseurs van Caramba informeren u graag over de inzet van dit product in uw carwash. Zet uw auto in het zonnetje met Caramba!

Voor meer informatie: info@carambanederland.nl of bel 0592-345161.

Caramba

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.