Mark Jacobs is nieuwe eigenaar van EenzetCarwash

Nu hij alle aandelen van EenzetCarwash in bezit heeft, mag Mark Jacobs zich de nieuwe eigenaar van het bedrijf noemen. De kersverse directeur neemt de dagelijkse leiding van de onderneming op zich. Van de huidige directie blijft enkel Ton Janssen nog zeker drie jaar aan om zijn kennis van het bedrijf te delen.

Jacobs is een techneut in hart en nieren. Hij startte zijn carrière op de LTS, stroomde toen door naar het MTS en volgde daarna een opleiding aan de HTS. Hij studeerde af aan de Technische Universiteit. Jacobs heeft werkervaring opgedaan bij verschillende kleine, middelgrote tot grote ondernemingen op het gebied van  instrumentmakerij en machinefabrieken. Ook stuurde hij productiebedrijven in binnen en buitenland aan.

Vormgeven aan groei

Onder het motto ‘vormgeven aan groei’ gaat de nieuwe directeur EenzetCarwash runnen. Zijn kracht is om tussen en met de mensen aan de organisatie te bouwen. Samen verspillingen elimineren en continu gestructureerd verbeteren. Met zijn breed opgedane kennis en werkervaring stelt Mark zich ten doel om met de ingewijden van de carwashbranche samen kennis te delen en te vermenigvuldigen. Het einddoel is om ervoor te zorgen dat EenzetCarwash voorop blijft lopen in de ontwikkeling van wasinstallaties voor auto’s, bussen, vrachtwagens en rail-gebonden materieel. In het onlangs verschenen TankPo Magazine staat een uitgebreid artikel over de wisseling van de wacht binnen EenzetCarwash. (Beeld: EenzetCarwash)

Het complete interview is te lezen in TankPro Magazine 6. Het blad verscheen 28 december. Kijk hier voor meer informatie en het aanvragen van een abonnement. Je kunt ook eenmalig een proefnummer aanvragen. 

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.