Ace Carwash Systems, Lavawash, Lavaboog, Polishboog

De toekomstplannen van ACE Carwash Systems

De agenda van ACE Carwash Systems is goed gevuld. Volgens Sebastiaan van der Burg hoeft het bedrijf zich niet te vervelen, omdat er veel grote projecten op de planning staan. Van der Burg licht alvast een tipje van de sluier op.

“In The Wash Zeggershoek plaatsen we medio september een verhoogde Holz-machine. Daardoor kunnen ook hogere voertuigen zoals bestelbussen en grotere personenwagens gewassen worden. In een wasgelegenheid in Tilburg hebben we laatst ook een soortgelijke installatie geïnstalleerd”, zegt Van der Burg. “In september leveren we een wasinstallatie voor Loogman Heerhugowaard. De machine die daar geplaatst wordt, wordt door het team van Loogman zelf geïnstalleerd. Wanneer deze wasgelegenheid precies wordt opgeleverd is nog niet bekend.”

Carwash Rijen staat voor week 40 op de agenda. “Begin oktober gaan we aan de slag in deze wasgelegenheid. Er wordt een Holz-machine geplaatst, er komen Ergox-stofzuigers en er wordt gebruikgemaakt van Osmose van Bruine de Bruin. Recycling gebeurt via BAS Bio en kassa wordt door Techno data geleverd.” Rond oktober en november wordt BOB Autowas Zoetermeer verbouwd. “Deze vestiging pakken we grondig aan. De carwash krijgt een compleet nieuwe uitstraling. Zo komen er uitbreidingen om sneller te wassen, wordt een kassasysteem waarmee klanten ook achteraf kunnen betalen geïmplementeerd en wordt een aantal stofzuiger opgeleverd”, verduidelijkt Van der Burg.

Leverancier

Begin november begint ACE Carwash Systems aan een project bij Wasdas Hardenberg. Daar wordt een Holz-machine geplaatst. “Verder wordt deze wasgelegenheid voorzien van Ergox-stofzuigers, een recyclingssysteem van BAS Bio en een betaalsysteem van Technodata. De osmose is van Bruine de Bruin.”

Eind dit jaar, begin 2020 staat Q-wash Rosmalen op de planning waar een 64 meter lange Holz-machine komt. “In januari 2020 beginnen we aan BOB Autowas Ridderkerk. Er wordt een Holz-machine geplaatst, er wordt een plek voor binnenreiniging gecreëerd en er is gekozen voor een betaalsysteem waarmee klanten ook achteraf kunnen betalen. Nieuwe stofzuigers staan op de planning en er wordt met Formula Air gewerkt. De keuze voor een recyclingsysteem is nog niet bekend en ook over de leverancier van osmose denken we nog na,” besluit Van den Burg.


Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.