Download gratis TankPro Magazine via website Tankstation Vakbeurs

De vierde editie van TankPro Magazine is gratis te downloaden via de website van de Tankstation Vakbeurs. In dit nummer staan onder andere artikelen over de bedrijfsvoering van EenzetCarwash en de softwareoplossingen van Extendas. Ook wordt vooruitgeblikt op de Tankstation Vakbeurs en de Tankstation Challenge 2019.

Uiteraard valt er nog veel meer te lezen in dit nummer. Zo namen we een kijkje bij de nieuwe Shell-locatie in de Tilburgse wijk Reeshof. Een ander onderwerp dat in deze editie de revue passeert is hoe interessant snellaadpalen eigenlijk zijn voor carwashbedrijven. Bezoekers van de website van de Tankstation Vakbeurs kunnen dit tijdschrift kosteloos downloaden in ruil voor hun e-mailadres. Door naar dit webadres te surfen, kan het blad aangevraagd worden. De Tankstation Vakbeurs vindt op 6 en 7 november plaats in Expo Houten. Het event is gratis te bezoeken.

Een bezoek aan de Tankstation Vakbeurs is zeker aan te raden voor ondernemers in de carwashbranche. Er is een prominente plaats gereserveerd voor wasgelegenheden. Zo wordt dit jaar op 7 november van 11.00 tot 12.30 uur voor de eerste keer het Carwash Seminar gepresenteerd dat de opvolger is van het Carwash Forum. Het seminar bestaat uit drie lezingen over uiteenlopende onderwerpen zoals chemie gebruik, betaalmogelijkheden en de stijgende populariteit van truckwashes. Deze informatieve sessies zijn gratis te bezoeken.

(Tekst loopt door onder de afbeelding)

Het vierde nummer van TankPro Magazine is gratis te downloaden via www.tankstationvakbeurs.nl. Op de Tankstation Vakbeurs vindt de eerste editie van het Carwash Seminar plaats. Deze gratis kennissessie is interessant voor carwash-ondernemers.

Carwash Seminar

Thijs Koelewijn van Qlean-Tec bijt het spits af met zijn lezing ‘De Carwash als Huiskamer’. Hoe zorg je er als carwash-ondernemer voor dat je bedrijf schoon blijft en je medewerkers met de meest betrouwbare en veilige materialen werken? Ook het voorkomen van geurhinder wordt in deze presentatie belicht. De tweede spreker is Sebastiaan van der Burg van ACE Carwash Systems. In zijn presentatie ‘Nut en noodzaak van betaalsystemen in de carwash’ belicht hij het belang van verschillende betaalmogelijkheden. Gemak en snelheid staan daarbij op de eerste plaats.

Jeffrey Broere van HB Truckwash sluit de eerste editie van het Carwash Seminar af. In zijn presentatie gaat hij dieper in op zijn achtergrond, het ontstaan van zijn bedrijf en hoe het concept van HB Truckwash inspeelt op een behoefte. Ook wachttijdverkorting komt aan bod in deze presentatie. Het Carwash Seminar is gratis te bezoeken. Registreren is gewenst, want het aantal plekken is beperkt. Inschrijven kan hier.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.