Gelderse ondernemer heeft beste Total-carwash van Nederland

Het Total-tankstation in Afferden kreeg de prijs voor de beste carwash van Nederland tijdens de jaarlijkse Total Awards in Utrecht. Eigenaar Has Croonen laat weten enorm trots te zijn op de prijs. “Mijn zoons zijn dagelijks met onze twee roll-overs bezig”, aldus de winnende ondernemer. Het bedrijf won twee jaar geleden nog de prijs voor beste carwash van Europa. 

Total Croonen werd als hoogste in Nederland beoordeeld. “Zo’n vier keer per jaar komt er een mystery shopper om alles te bekijken. Ook de wasgelegenheid wordt dan meegenomen.” Uit gesprekken die hij met de regiomanager voerde, bleek dat ze één van de weinige stations waren die qua omzet konden stijgen. “Waar de meeste wat achteruit zijn gegaan, zagen wij het aantal wassingen juist stijgen.”

Extra aandacht

Het bedrijf heeft in totaal twee roll-overs, drie wasboxen en overdekte stofzuigplaatsen. Er staan twee roll-over-machines van Washtec van het type Softcare Pro. “Mensen rijden speciaal langs ons om gebruik te maken van de carwash. Vooral mijn zoons doen heel hard hun best om iedereen met een schone auto weer op pad te sturen. Ze werken echt keihard.”

Croonen denkt ook dat ze zo hoog scoorden vanwege de extra service die het bedrijf aan wassers biedt. “Voor auto’s in de roll-over gaan, maken we de velgen extra schoon en spoelen we voor met hoge druk. Hierdoor komt de auto echt een stuk schoner uit de roll-over.”

Verrassing

“We waren heel verbaasd toen we vrijdag tijdens de Awardshow hoorden dat we de beste waren.” Hij stuurde zijn zoons Bjorn en Bryan het podium op om de prijs in ontvangst te nemen. “Zij zijn dag in dag uit bezig om mensen met een schone auto op pad te sturen. Iedereen had kunnen winnen, maar wij wonnen uiteindelijk. Ieder bedrijf doet zijn stinkende best. Dus het is een extra eer als we er met de prijs vandoor gaan”, zegt hij.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gelderse ondernemer heeft beste Total-carwash van Nederland | CarwashPro

Gelderse ondernemer heeft beste Total-carwash van Nederland

Het Total-tankstation in Afferden kreeg de prijs voor de beste carwash van Nederland tijdens de jaarlijkse Total Awards in Utrecht. Eigenaar Has Croonen laat weten enorm trots te zijn op de prijs. “Mijn zoons zijn dagelijks met onze twee roll-overs bezig”, aldus de winnende ondernemer. Het bedrijf won twee jaar geleden nog de prijs voor beste carwash van Europa. 

Total Croonen werd als hoogste in Nederland beoordeeld. “Zo’n vier keer per jaar komt er een mystery shopper om alles te bekijken. Ook de wasgelegenheid wordt dan meegenomen.” Uit gesprekken die hij met de regiomanager voerde, bleek dat ze één van de weinige stations waren die qua omzet konden stijgen. “Waar de meeste wat achteruit zijn gegaan, zagen wij het aantal wassingen juist stijgen.”

Extra aandacht

Het bedrijf heeft in totaal twee roll-overs, drie wasboxen en overdekte stofzuigplaatsen. Er staan twee roll-over-machines van Washtec van het type Softcare Pro. “Mensen rijden speciaal langs ons om gebruik te maken van de carwash. Vooral mijn zoons doen heel hard hun best om iedereen met een schone auto weer op pad te sturen. Ze werken echt keihard.”

Croonen denkt ook dat ze zo hoog scoorden vanwege de extra service die het bedrijf aan wassers biedt. “Voor auto’s in de roll-over gaan, maken we de velgen extra schoon en spoelen we voor met hoge druk. Hierdoor komt de auto echt een stuk schoner uit de roll-over.”

Verrassing

“We waren heel verbaasd toen we vrijdag tijdens de Awardshow hoorden dat we de beste waren.” Hij stuurde zijn zoons Bjorn en Bryan het podium op om de prijs in ontvangst te nemen. “Zij zijn dag in dag uit bezig om mensen met een schone auto op pad te sturen. Iedereen had kunnen winnen, maar wij wonnen uiteindelijk. Ieder bedrijf doet zijn stinkende best. Dus het is een extra eer als we er met de prijs vandoor gaan”, zegt hij.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.