Bereik dagelijks de carwash industrie via CarwashPro

Wilt u ‘in the picture’ komen bij de beslissers en beïnvloeders in de carwash-sector van Nederland en België? Dan is adverteerder of Business Partner worden bij CarwashPro de perfecte optie om dagelijks deze doelgroep te bereiken! 

CarwashPro is dé online vaktitel en hét online platform voor de carwash-sector in Nederland en België. Maandelijks bezoeken 20.000 mensen onze website en zijn er 40.000 pageviews . Onze nieuwsbrief gaat naar ruim 3.000 abonnees. Naast Nederland en België hebben wij ook online vakbladen in Duitsland (CarwashPro.de) en internationaal (CarwashPro.com). CarwashPro is ook medeorganisator van de Tankstation & Carwash Vakbeurs en Car Wash Show Europe.

Adverteren op CarwashPro

Wilt u gericht adverteren in de carwash-sector? Dan zijn banner advertenties en brand stories een goede oplossing. Kies bijvoorbeeld voor:

  • Online advertentie banners op de website in verschillende formaten
  • Online advertentie banner in de wekelijkse nieuwsbrief
  • Text advertorials in de wekelijkse nieuwsbrief
  • Content marketing door middel van brand stories (artikelen) op onze website, nieuwsbrief en social media kanalen
  • Direct mailings naar onze nieuwsbrief-abonnees
  • Nog veel meer mogelijkheden!

Word een Business Partner

Zoekt u een samenwerking op de lange termijn om goed in beeld te komen én blijven bij de carwash doelgroep? Dan is Business Partner worden een goede optie. Business Partners van CarwashPro hebben altijd hun bedrijfslogo en link op de website en in de wekelijkse nieuwsbrief, aangevuld met advertentie banners, brand stories, en nog veel meer! Samen met de partner zoeken wij naar de optimale mix om uw doelstellingen te behalen.

Bereik uw doelgroep via CarwashPro

Nieuw uit de branche wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week aangeboden via de website, de nieuwsbrieven, social media kanalen en de verschillende events en webinars.

Wilt u uw omzet vergroten vanuit de carwash-sector? Download dan de brochure voor meer informatie over CarwashPro en de advertentie-mogelijkheden.