Bereik efficiënt de carwash-sector via CarwashPro

Wilt u ‘in the picture’ komen bij de beslissers en beïnvloeders in de carwash-sector? Dan is adverteren of partner worden bij CarwashPro, het online vakblad voor de hele sector, de perfecte optie om uw doelstellingen te realiseren! 

Campagnematig adverteren?

Wilt u in een bepaalde periode gericht adverteren in de carwash-sector? Dan zijn losse campagnes een goede oplossing. Kies bijvoorbeeld voor:

  • Online banners
  • Content marketing
  • Dynamische content gericht op een specifieke doelgroep
  • Direct mailings naar onze nieuwsbrief-abonnees
  • Nog veel meer mogelijkheden!

Business Partner worden?

Zoekt u meer een samenwerking op de lange termijn om goed in beeld te komen en blijven bij de doelgroep? Dan bespreken we graag met u de mogelijkheden voor een Business partnerschap.

NIEUW: Tank & Carwash TV of uw eigen webinar in onze studio

In 2020 zijn wij gestart met Tank & Cawarsh TV, onze digitale nieuws- en themakanaal voor de sector. Profiteer van onze uitzendingen en bereik door middel van commercials, bedrijfsvideo’s en tafelgesprekken. Vraag naar de mogelijkheden om aan te haken.

Maar u kunt ook een van onze studio’s huren voor uw eigen webinar, uitzending of training. Meer informatie over het huren van onze studio’s kunt u hier vinden

Wilt u meer omzet halen uit de carwash-sector? Download dan de brochure voor meer informatie over CarwashPro en de advertentie-mogelijkheden.