Partners

Samenwerking, Openheid, Service & Kwaliteit zijn de kernwaarden waaruit EenzetCarwash haar strategie heeft ontwikkeld. Volledig gaan voor tevreden klanten en aantrekkelijke projecten. Vakmanschap versus design ofwel hoogwaardige techniek in een mooie verpakking, dat is waar EenzetCarwash voor staat. Wij hebben er een kreet voor bedacht: Samen Trots.
Samen Trots benadrukt de mens achter de techniek, het servicegericht denken en het eindresultaat waarbij de samenwerking tussen opdrachtgever en EenzetCarwash centraal staat.

Die verbondenheid – dat is SAMEN TROTS!

eenzetcarwash.nl

Caramba Nederland B.V., een dochteronderneming van de Caramba-Chemie Group me ca. 1.000 medewerkers in 8 Europese landen, levert een breed spectrum aan chemische en technische speciaal producten. Het bedrijf vertegenwoordigt het merk Caramba voor de Nederlandse en Belgische markt en is gespecialiseerd op het gebied van reinigings- en onderhoudsmiddelen voor auto- en bedrijfsvoertuigen, wasstraten, tankreiniging en industriële reiniging. Caramba Nederland ondersteunt haar klanten bij de juiste configuratie van de autowasinstallatie, zodat klanten tegen een zo laag mogelijke investering het beste resultaat kunnen behalen. Begrippen als betrouwbaarheid, eerlijkheid, vakkennis, milieu en veiligheid staan bij Caramba Nederland centraal.

caramba.eu

WashTec is de leidende fabrikant in de carwash industrie en is in 65 landen actief. Met wereldwijd meer dan 30.000 geïnstalleerde autowasinstallaties wassen wij dagelijks gemiddeld 2 miljoen auto’s! Of u nu op zoek bent naar de meest efficiënte kettingwasstraat, roll-over, wasbox, truckwasinstallatie, waterrecycle-systeem of shampoos en waxen, bij WashTec bent u aan het juiste adres en doet u rechtstreeks zaken met de fabrikant. Met een compleet productportfolio en een eigen servicedienst met eigen technici is WashTec de markt-, innovatie- en rendementleider in de autowasindustrie.

washtec.nl

Een onderneming met een rijke traditie

Otto Christ AG is sinds 1963 een van de leidende fabrikanten van autowasinstallaties in Europa. Het bedrijf heeft een breed productaanbod; van portaalwasinstallaties en wasstraten tot tram- en treinwasinstallaties en van polijstinstallaties en vrachtwagen- en buswasinstallaties tot doe-het-zelfwasboxen en waterzuiveringsinstallaties. Ook ons complete aanbod aan toebehoren, zoals stofzuigers, hogedrukreinigers, reclamemiddelen, magneetkaartlezers en autowas- en verzorgingsproducten wordt in de fabriek in Memmingen (Duitsland) geproduceerd.

christ-ag.com

Cleanbuild is gespecialiseerd in hygiënische kunststof bouwmaterialen voor de carwash sector. Wij ontwikkelen en produceren onderhoudsarme bouwmaterialen, die snel en makkelijk te reinigen zijn. Ons bekende product is Cleanpanel: hét kunststof wand- en plafondpaneel voor de carwash industrie. Cleanpanel is corrosievrij, snel te monteren en wordt op projectmaat geproduceerd. Ideaal voor snelle renovaties of efficiënte nieuwbouw. Ons team bestaat uit ervaren experts, die u met deskundig advies, technische ondersteuning én vakkundige montage kunnen bijstaan. De hygiënische afbouwproducten van Cleanbuild zijn te vinden in carwashes en tankstations in heel Europa. Naar volle tevredenheid van onze klanten.

cleanbuild.nl

Mesa Coatings is de specialist op het gebied van kunststof vloer- en plint afwerkingen, waarbij één van de focusgebieden carwash en automotive is. Wij zijn een internationaal opererend bedrijf in de landen: Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Spanje. Ons gekwalificeerde Mesa Fast vloersysteem, welke voorzien is van een AgBB certificaat, biedt vele voordelen met betrekking tot hygiëne, chemische bestendigheid, veiligheid en vloeistofdichtheid. Middels dit vloersysteem zijn onze experts in staat om binnen 1 dag een vloerafwerking te realiseren, waarbij de vloer direct na oplevering weer volledig gebruikt kan worden. Hierdoor wordt inkomstenderving geminimaliseerd. Kijk voor meer informatie op https://carwashvloeren.eu/ of https://mesa-coatings.eu/coatings-voor-de-wasstraat/

mesacoatings.eu

CarBax is een productiebedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en productie van technologie, apparatuur en accessoires voor zelfbedieningswasstraten. Modern industrieel design met innovatieve functionaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijke bediening bieden ideale oplossingen voor elke wasstraat. Het complete productportfolio omvat zelfbedieningswasboxen, bankbiljetwisselaars, stofzuigers, waterbehandelingssystemen en andere essentiële accessoires voor het wassen van auto’s. Naast technologie omvat het productportfolio ook een reeks autowas chemcialien (CarBax Star-lijn) en autoverzorgingsproducten (CarBax Black-lijn). CarBax brengt innovatieve en efficiënte oplossingen naar de car wash branche. Het CarBax-team bestaat uit professionals met jarenlange ervaring in de branche en zij staan klaar om u bij elke stap van uw carwashproject te helpen

carbax.com

Ammeraal Beltech is opgericht in 1950 en is een wereldwijde marktleider op het gebied van ontwerp, productie en fabricage van en onderhoud aan proces- en transportbanden van hoge kwaliteit met hoge prestaties, die momenteel in 150 landen verspreid over de hele wereld verkrijgbaar zijn.

We hebben meer dan 3.000 van de beste mensen uit de bandenwereld in dienst – liefhebbers van transportbanden en die gepassioneerd zijn over wat ze het beste kunnen – onze klanten met hun transportband-uitdagingen helpen.

We creëren nieuwe oplossingen om het hoofd te kunnen bieden aan nieuwe uitdagingen

Betrouwbaarheid, hoog rendement, veiligheid en lage bedrijfskosten zijn de belangrijkste factoren voor het bereiken van een optimaal productieproces in de automobielindustrie.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de auto-industrie- en autowasstraattoepassingen zijn wij in staat om de meest geschikte en duurzame kunststof schakelbanden te ontwikkelen om tegemoet te komen aan het intensieve gebruik onder mogelijk zwaar vervuilde omstandigheden om de slijtage tot een minimum te reduceren en de levensduur optimaal te maximaliseren.

Voor zowel de autowasstraat als ook de interieurreiniging leveren wij enkel- en dubbel spoor transportbandoplossingen waarin onze unieke en gepatenteerde kunststof schakelbanden en tandwielen een belangrijke rol spelen onder vaak zwaar vervuilde omstandigheden.

Met unieke slijtvaste componenten die flexibel te integreren zijn in onze schakelbanden hebben wij de oplossing tegen hoge slijtage en verkorte levensduur van kunststof schakelbanden en tandwielen.

Met onze lange ervaring en uitgebreide kennis van conveyor technologie in zowel de auto industrie als ook in de carwash industrie leveren wij niet alleen onze unieke transportbanden voor carwash conveyors, maar geven we ook volledige ondersteuning aan het ontwerpen van de conveyors zodat deze een perfect zijn voor onze kunststof schakelbanden.

Ammeraal Beltech is onderdeel van AMMEGA

ammeraalbeltech.com

Hoogwaardige kunststof panelen voor de carwash industrie

De kunststof panelen van Excellent Panel zijn geschikt voor de nieuwbouw of renovatie van wanden en plafonds in de car- en truckwash. De panelen zijn corrosievrij, hebben een lange levensduur, zijn eenvoudig schoon te maken door het gladde oppervlak en zijn snel én eenvoudig te installeren door het kliksysteem (veer- en groefverbinding).

Met de kunststof panelen van Excellent Panel creëert u een schone, moderne en professionele uitstraling.

De kunststof panelen van Excellent Panel worden volledig geproduceerd en ontwikkelt in onze eigen fabriek in Hardenberg. Hiermee is Excellent Panel dynamisch, flexibel én kan er door een efficiënte planning een snelle levertijd worden gegarandeerd.

Alle kunststof panelen worden op projectlengte geproduceerd en zijn daarnaast leverbaar in verschillende kleuren. Door het uitgebreide productassortiment van Excellent Panel kan het renovatie- of bouwproject van de wasstraat functioneel en naar eigen smaak ingericht worden.

excellentpanel.com

Wij zijn Kenter. De drijvende kracht achter een veranderende, innoverende en samenwerkende

energiemarkt. In een wereld vol uitdagingen, biedt Kenter producten, services en oplossingen die

zorgen voor de energiezekerheid en duurzame vooruitgang van zakelijk Nederland. Tegen welke

uitdaging je ook aanloopt, wij helpen jou met een passende oplossing zodat je weer vooruit kunt.

Van infrastructuur tot energieopslag, van meetdiensten tot onderhoud, van financiering tot

partnerships en van databeheer tot inzicht en advies.

kenter.nu