Partners

Eenzet Carwash

Samenwerking, Openheid, Service & Kwaliteit zijn de kernwaarden waaruit EenzetCarwash haar strategie heeft ontwikkeld. Volledig gaan voor tevreden klanten en aantrekkelijke projecten. Vakmanschap versus design ofwel hoogwaardige techniek in een mooie verpakking, dat is waar EenzetCarwash voor staat. Wij hebben er een kreet voor bedacht: Samen Trots.
Samen Trots benadrukt de mens achter de techniek, het servicegericht denken en het eindresultaat waarbij de samenwerking tussen opdrachtgever en EenzetCarwash centraal staat.

Die verbondenheid – dat is SAMEN TROTS!

Poseidon Security

Loyale klanten die regelmatig terugkomen bij uw carwash. Particulieren, leaserijders en bedrijven die naar volle tevredenheid hun complete fleet efficiënt en veilig laten wassen. En eindelijk inzicht in de massa ongeregistreerde klanten en de verhouding unieke bezoekers t.o.v. waspashouders. Met het in uw kassasysteem geïntegreerde Poseidon Carwash Intelligence maakt u dit allemaal mogelijk. Door een slimme combinatie van hard- en software krijgt u grip op uw klantenstroom, kunt u loyaliteit belonen en bezoekfrequenties intensiveren. Daarnaast verhoogt u de veiligheid en voorkomt u fraude en schade.

WashTec

WashTec is de leidende fabrikant in de carwash industrie en is in 65 landen actief. Met wereldwijd meer dan 30.000 geïnstalleerde autowashinstallaties wassen wij dagelijks gemiddeld 2 miljoen auto’s! Of u nu op zoek bent naar de meest efficiënte kettingwasstraat, roll-over, wasbox, truckwasinstallatie, waterrecycle-systeem of shampoos en waxen, bij WashTec bent u aan het juiste adres en doet u rechtstreeks zaken met de fabrikant. Met een compleet productportfolio en een eigen servicedienst met eigen technici is WashTec de markt-, innovatie- en rendementleider in de autowasindustrie.

DICO Carwash

Begin 2017 is DICO Carwash in Nederland gestart. Jeroen Visser heeft dit dochterbedrijf van DICO Technik GmbH opgericht en vanaf 1 mei is ook dé carwash specialist van Nederland, Theo Heikamp, er bij ingestapt. Het van oorsprong Duitse bedrijf zit al zo’n 25 jaar in Europa. De moederfirma is gevestigd in Troisdorf nabij de Duitse stad Keulen.
Samen met Harald Börsch (directeur/eigenaar DICO Technik GmbH) zijn zij aandeelhouders van de Nederlandse BV. “De GmbH was voornamelijk gefocust op de Duitstalige landen.

De productie bij DICO bestaat uit RVS-modules waarmee een wasstraat in elke configuratie en lengte samengesteld kan worden, zowel hydraulisch- als elektrisch uitgevoerd (of een combinatie hiervan). Aangevuld met zelf ontwikkelde besturings- en betaalsystemen kan DICO aan alle vragen uit de markt voldoen. Het leveringsprogramma behelst ook interieurbanen, stofzuigpleinen, waterrecycling en reversed osmose systemen.

Cleanpanel

Zijn de wanden van uw Carwash aangetast of sterk vervuild? Of wilt u uw nieuwsbouw-constructie optimaal beschermen tegen aantasting door reinigingsmiddelen? Als carwash-ondernemer bent u dan gebaat met een duurzame en flexibele wand- en plafondoplossing.

Cleanpanel biedt uitkomst. Dit paneel van hoogwaardig kunststof heeft een superglad oppervlak dat eenvoudig te reinigen is en een mooi homogene kleur heeft. Door de unieke messing-groef verbinding met tweezijdige rubberen afdichting zijn de panelen eenvoudig in elkaar te klikken en bijna naadloos te monteren – zonder gebruikmaking van kit.

Door deze eigenschappen is Cleanpanel zeer geschikt voor (renovatie)toepassingen van wanden en plafonds binnen de carwash-industrie. Bovendien is het product ideaal voor het creëren of renoveren van tankstation luifels. Geen tijd of expertise in huis voor de montage? Ook voor de uitvoering kunt u een beroep doen op ons.