Partners

Samenwerking, Openheid, Service & Kwaliteit zijn de kernwaarden waaruit EenzetCarwash haar strategie heeft ontwikkeld. Volledig gaan voor tevreden klanten en aantrekkelijke projecten. Vakmanschap versus design ofwel hoogwaardige techniek in een mooie verpakking, dat is waar EenzetCarwash voor staat. Wij hebben er een kreet voor bedacht: Samen Trots.
Samen Trots benadrukt de mens achter de techniek, het servicegericht denken en het eindresultaat waarbij de samenwerking tussen opdrachtgever en EenzetCarwash centraal staat.

Die verbondenheid – dat is SAMEN TROTS!

eenzetcarwash.nl

Caramba Nederland B.V., een dochteronderneming van de Caramba-Chemie Group me ca. 1.000 medewerkers in 8 Europese landen, levert een breed spectrum aan chemische en technische speciaal producten. Het bedrijf vertegenwoordigt het merk Caramba voor de Nederlandse en Belgische markt en is gespecialiseerd op het gebied van reinigings- en onderhoudsmiddelen voor auto- en bedrijfsvoertuigen, wasstraten, tankreiniging en industriële reiniging. Caramba Nederland ondersteunt haar klanten bij de juiste configuratie van de autowasinstallatie, zodat klanten tegen een zo laag mogelijke investering het beste resultaat kunnen behalen. Begrippen als betrouwbaarheid, eerlijkheid, vakkennis, milieu en veiligheid staan bij Caramba Nederland centraal.

caramba.eu

WashTec is de leidende fabrikant in de carwash industrie en is in 65 landen actief. Met wereldwijd meer dan 30.000 geïnstalleerde autowasinstallaties wassen wij dagelijks gemiddeld 2 miljoen auto’s! Of u nu op zoek bent naar de meest efficiënte kettingwasstraat, roll-over, wasbox, truckwasinstallatie, waterrecycle-systeem of shampoos en waxen, bij WashTec bent u aan het juiste adres en doet u rechtstreeks zaken met de fabrikant. Met een compleet productportfolio en een eigen servicedienst met eigen technici is WashTec de markt-, innovatie- en rendementleider in de autowasindustrie.

washtec.nl

Begin 2017 is DICO Carwash in Nederland gestart. Jeroen Visser heeft dit dochterbedrijf van DICO Technik GmbH opgericht en vanaf 1 mei is ook dé carwash specialist van Nederland, Theo Heikamp, er bij ingestapt. Het van oorsprong Duitse bedrijf zit al zo’n 25 jaar in Europa. De moederfirma is gevestigd in Troisdorf nabij de Duitse stad Keulen.
Samen met Harald Börsch (directeur/eigenaar DICO Technik GmbH) zijn zij aandeelhouders van de Nederlandse BV. “De GmbH was voornamelijk gefocust op de Duitstalige landen.

De productie bij DICO bestaat uit RVS-modules waarmee een wasstraat in elke configuratie en lengte samengesteld kan worden, zowel hydraulisch- als elektrisch uitgevoerd (of een combinatie hiervan). Aangevuld met zelf ontwikkelde besturings- en betaalsystemen kan DICO aan alle vragen uit de markt voldoen. Het leveringsprogramma behelst ook interieurbanen, stofzuigpleinen, waterrecycling en reversed osmose systemen.

dicocarwash.nl

The process water biological treatment plants from the company FARITEC, tried and tested for decades and continuously further developed, have been developed especially for mobile vehicle washes. They provide the most economic and most efficient method of treating the process water from vehicle washing.

With the patented fixed-bed reactor system from FARITEC, which has been certified through the General Building Inspectorate Approval (No. Z-83.1- 17 “Installations for the Limitation of Hydrocarbons from Mineral Oil-containing Process Water”), you are always on the safe side.

The system clearly distinguishes itself from other, comparable systems through maintenance-friendliness, longer service life and an optimum cost – benefit ratio.

faritec.com

Een onderneming met een rijke traditie

Otto Christ AG is sinds 1963 een van de leidende fabrikanten van autowasinstallaties in Europa. Het bedrijf heeft een breed productaanbod; van portaalwasinstallaties en wasstraten tot tram- en treinwasinstallaties en van polijstinstallaties en vrachtwagen- en buswasinstallaties tot doe-het-zelfwasboxen en waterzuiveringsinstallaties. Ook ons complete aanbod aan toebehoren, zoals stofzuigers, hogedrukreinigers, reclamemiddelen, magneetkaartlezers en autowas- en verzorgingsproducten wordt in de fabriek in Memmingen (Duitsland) geproduceerd.

christ-ag.com

DiBO zorgt ervoor dat alle voertuigen netjes gewassen kunnen worden, of ze nu op wielen of over een spoor lopen.

Bij de personenwagens heb je de keuze tussen installaties waarbij de klant zelf zijn wagen schoonmaakt, of systemen waarbij een roll-over het werk voor je doet. Voor de zwaardere voertuigen, zoals bussen en trucks bouwen we eveneens wasinstallaties op maar. Ook de spoorgebonden voertuigen vergeten we niet met hun eigen stationaire of portaalwasinstallaties. Als fabrikant en totaalleverancier realiseren we projecten van a tot z in nauwe samenwerking met onze klant. In een DiBO voertuig efficiënt en kostenbesparend, mét oog voor het milieu; minder waterverbruik, perfecte chemiedosering, wateropvang, zuivering en hergebruik.

dibo.com

CWM Service is een jonge onderneming die autowassen veel aantrekkelijker maakt voor zowel de ondernemer als zijn klanten.

Twee mensen, met commercieel en dienstverlenend bloed in de aderen, werkten aanvankelijk voor een onderneming waar klantvriendelijke ict systemen worden ontwikkeld. Ruim drie jaar geleden ontdekten zij dat in de autowas branche meer behoefte was en ook meer mogelijkheden zijn om de klantvriendelijkheid en de service te vergroten. Zo ontstond CWM Service, een onderneming die door innovatieve spirit nieuwe diensten ontwikkelt en daarmee zowel de carwash ondernemer als zijn klanten unieke voordelen biedt. Zo kan de ondernemer rekenen op meer omzet, meer klantenbinding, meer promotiemogelijkheden en dus bovendien meer winst.

CWM Service bestaat uit een team van vakkundige en enthousiaste mensen.

De twee eerder bedoelde grondleggers van CWM Service zijn Bernie Osborne en Sandra van Zijl. Samen met hun team kunnen gebruikers van de diensten van CWM Service rekenen op een ongecompliceerd en deskundig contact waarbij zij ondernemers vertrouwen te overtuigen dat de kracht vooral in de samenwerking van alle belanghebbenden zit. Gezien het enthousiasme van de nu al aangesloten ondernemers en hun klanten is CWM Service er van overtuigd dat hen een sterke groei staat te wachten. het digitale platform “Carwash Wallet” vormt daarbij de spil van alle betrokkenen en diensten.

cwmservice.com