Partners

Samenwerking, Openheid, Service & Kwaliteit zijn de kernwaarden waaruit EenzetCarwash haar strategie heeft ontwikkeld. Volledig gaan voor tevreden klanten en aantrekkelijke projecten. Vakmanschap versus design ofwel hoogwaardige techniek in een mooie verpakking, dat is waar EenzetCarwash voor staat. Wij hebben er een kreet voor bedacht: Samen Trots.
Samen Trots benadrukt de mens achter de techniek, het servicegericht denken en het eindresultaat waarbij de samenwerking tussen opdrachtgever en EenzetCarwash centraal staat.

Die verbondenheid – dat is SAMEN TROTS!

eenzetcarwash.nl

Caramba Nederland B.V., een dochteronderneming van de Caramba-Chemie Group me ca. 1.000 medewerkers in 8 Europese landen, levert een breed spectrum aan chemische en technische speciaal producten. Het bedrijf vertegenwoordigt het merk Caramba voor de Nederlandse en Belgische markt en is gespecialiseerd op het gebied van reinigings- en onderhoudsmiddelen voor auto- en bedrijfsvoertuigen, wasstraten, tankreiniging en industriële reiniging. Caramba Nederland ondersteunt haar klanten bij de juiste configuratie van de autowasinstallatie, zodat klanten tegen een zo laag mogelijke investering het beste resultaat kunnen behalen. Begrippen als betrouwbaarheid, eerlijkheid, vakkennis, milieu en veiligheid staan bij Caramba Nederland centraal.

caramba.eu

WashTec is de leidende fabrikant in de carwash industrie en is in 65 landen actief. Met wereldwijd meer dan 30.000 geïnstalleerde autowasinstallaties wassen wij dagelijks gemiddeld 2 miljoen auto’s! Of u nu op zoek bent naar de meest efficiënte kettingwasstraat, roll-over, wasbox, truckwasinstallatie, waterrecycle-systeem of shampoos en waxen, bij WashTec bent u aan het juiste adres en doet u rechtstreeks zaken met de fabrikant. Met een compleet productportfolio en een eigen servicedienst met eigen technici is WashTec de markt-, innovatie- en rendementleider in de autowasindustrie.

washtec.nl

ERGOX is gespecialiseerd in professionele centrale stofzuigersystemen voor de industrie, autowasstraten en op maat gemaakte (OEM) stofoplossingen. Gevestigd in België, staat ERGOX al in veel landen over de hele wereld bekend om zijn zeer efficiënte, onderhoudsvrije en milieuvriendelijke vacuümsystemen. Ons team levert standaard of op maat gemaakte systemen die aan alle wensen van de klant voldoen. Het bedrijf werkt volgens het principe van het bieden van hoogwaardige persoonlijke service, ondersteuning en advies tijdens het bouwproces. ERGOX is er trots op dat we professioneel werk doen en continu op zoek zijn naar innovatieve oplossingen om onze klanten de beste producten en diensten op de markt te bieden. U kunt rekenen op onze ervaring en technisch advies bij elke stap van uw project: van planning en productie tot installatie en dienst na verkoop.

ergox.com

The process water biological treatment plants from the company FARITEC, tried and tested for decades and continuously further developed, have been developed especially for mobile vehicle washes. They provide the most economic and most efficient method of treating the process water from vehicle washing.

With the patented fixed-bed reactor system from FARITEC, which has been certified through the General Building Inspectorate Approval (No. Z-83.1- 17 “Installations for the Limitation of Hydrocarbons from Mineral Oil-containing Process Water”), you are always on the safe side.

The system clearly distinguishes itself from other, comparable systems through maintenance-friendliness, longer service life and an optimum cost – benefit ratio.

faritec.com

Een onderneming met een rijke traditie

Otto Christ AG is sinds 1963 een van de leidende fabrikanten van autowasinstallaties in Europa. Het bedrijf heeft een breed productaanbod; van portaalwasinstallaties en wasstraten tot tram- en treinwasinstallaties en van polijstinstallaties en vrachtwagen- en buswasinstallaties tot doe-het-zelfwasboxen en waterzuiveringsinstallaties. Ook ons complete aanbod aan toebehoren, zoals stofzuigers, hogedrukreinigers, reclamemiddelen, magneetkaartlezers en autowas- en verzorgingsproducten wordt in de fabriek in Memmingen (Duitsland) geproduceerd.

christ-ag.com

Cleanpanel is de beste oplossing voor nieuwbouw of renovatie van uw carwash. Dit kunststof paneel beschikt over unieke producteigenschappen en is hiermee uitermate geschikt voor diverse toepassingen binnen de carwash-industrie, zoals de nieuwbouw en renovatie van wanden en plafonds in carwashes, autowasboxen en werkplaatsen. Bovendien is Cleanpanel ideaal voor het creëren of renoveren van kunststof luifels in tankstations. Bouwimpex heeft meer dan 25 jaar ervaring met de productie van hoogwaardige kunststof producten diverse sectoren. Deze expertise is ingezet om het Cleanpanel wand- en plafondsysteem te ontwikkelen. De afgelopen jaren zijn er in binnen- en buitenland een groot aantal Cleanpanel projecten gerealiseerd. Dit naar volle tevredenheid van onze klanten.

cleanpanel.nl

Mesa Coatings is de specialist op het gebied van kunststof vloer- en plint afwerkingen, waarbij één van de focusgebieden carwash en automotive is. Wij zijn een internationaal opererend bedrijf in de landen: Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Spanje. Ons gekwalificeerde Mesa Fast vloersysteem, welke voorzien is van een AgBB certificaat, biedt vele voordelen met betrekking tot hygiëne, chemische bestendigheid, veiligheid en vloeistofdichtheid. Middels dit vloersysteem zijn onze experts in staat om binnen 1 dag een vloerafwerking te realiseren, waarbij de vloer direct na oplevering weer volledig gebruikt kan worden. Hierdoor wordt inkomstenderving geminimaliseerd. Kijk voor meer informatie op https://carwashvloeren.eu/ of https://mesa-coatings.eu/coatings-voor-de-wasstraat/

mesacoatings.eu