wasmachine

Kledingwasmachines bij verschillende tankstations met carwash

AVIA heeft op tien locaties kledingwasmachines geplaatst. Het gaat om vestigingen die in beheer zijn van Achilles Brandstoffen Maatschappij. De machines zijn geleverd door het bedrijf Prontophot. De apparaten kunnen worden gebruikt om in een korte tijd grotere en afwijkende items wassen. Ook wasgoed dat normaal gesproken thuis wordt gewassen, kan worden schoongemaakt met behulp van de machines. Bij enkele van de tankstations zijn al carwashes gevestigd.

“Wij hebben als doelstelling om onze klanten centraal te stellen en onderweg welkom te heten. Het verblijf op het tankstation willen we zo prettig mogelijk maken en daarom hebben wij gekozen voor het wasmachineconcept van Prontophot”, aldus algemeen directeur Bianca van Es van Achilles. Naar eigen zeggen zijn de reacties van de gebruikers zeer positief. “Vooral vanwege de mogelijkheid om grotere hoeveelheden in één keer te wassen.” Om een breed scala van diensten te bieden hebben enkele van de tankstations ook al een wasgelegenheid, het wassen van kleren zorgt voor een nog grotere service.

Achttien kilo was

De wasmachines bieden de mogelijkheid om op de tankstations in korte tijd acht of zelfs achttien kilo textiel te wassen en te drogen. De apparaten voegen zelf hypoallergene wasmiddelen toe, die de was bovendien een prettige geur geven. Het gaat om vestigingen in Tolkamer, Fijnaart, Valkenswaard, Deventer, Breda, Dordrecht, Eindhoven, Zwijndrecht, Oostzaan en Pijnacker.

Lees ook: ‘Textielwasmachines kunnen zichzelf in 1 jaar terugverdienen’

Auteur: Thom Mandos

1 reactie op “Kledingwasmachines bij verschillende tankstations met carwash”

Peter van der Wal|29.06.20|19:30

Maken al jaar gebruik van was/ droogmachine bij diverse tankstations in Nederland
Onze ervaringen zijn doorgaand positief! Met de camper naar de locatie, was erin en kopje koffie drinken/ krantje lezen…
Wasresultaten zijn ons nog nooit tegengevallen ! Wel droogt de ene droger beter als de andere… Top-uitvinding?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kledingwasmachines bij verschillende tankstations met carwash | CarwashPro
wasmachine

Kledingwasmachines bij verschillende tankstations met carwash

AVIA heeft op tien locaties kledingwasmachines geplaatst. Het gaat om vestigingen die in beheer zijn van Achilles Brandstoffen Maatschappij. De machines zijn geleverd door het bedrijf Prontophot. De apparaten kunnen worden gebruikt om in een korte tijd grotere en afwijkende items wassen. Ook wasgoed dat normaal gesproken thuis wordt gewassen, kan worden schoongemaakt met behulp van de machines. Bij enkele van de tankstations zijn al carwashes gevestigd.

“Wij hebben als doelstelling om onze klanten centraal te stellen en onderweg welkom te heten. Het verblijf op het tankstation willen we zo prettig mogelijk maken en daarom hebben wij gekozen voor het wasmachineconcept van Prontophot”, aldus algemeen directeur Bianca van Es van Achilles. Naar eigen zeggen zijn de reacties van de gebruikers zeer positief. “Vooral vanwege de mogelijkheid om grotere hoeveelheden in één keer te wassen.” Om een breed scala van diensten te bieden hebben enkele van de tankstations ook al een wasgelegenheid, het wassen van kleren zorgt voor een nog grotere service.

Achttien kilo was

De wasmachines bieden de mogelijkheid om op de tankstations in korte tijd acht of zelfs achttien kilo textiel te wassen en te drogen. De apparaten voegen zelf hypoallergene wasmiddelen toe, die de was bovendien een prettige geur geven. Het gaat om vestigingen in Tolkamer, Fijnaart, Valkenswaard, Deventer, Breda, Dordrecht, Eindhoven, Zwijndrecht, Oostzaan en Pijnacker.

Lees ook: ‘Textielwasmachines kunnen zichzelf in 1 jaar terugverdienen’

Auteur: Thom Mandos

1 reactie op “Kledingwasmachines bij verschillende tankstations met carwash”

Peter van der Wal|29.06.20|19:30

Maken al jaar gebruik van was/ droogmachine bij diverse tankstations in Nederland
Onze ervaringen zijn doorgaand positief! Met de camper naar de locatie, was erin en kopje koffie drinken/ krantje lezen…
Wasresultaten zijn ons nog nooit tegengevallen ! Wel droogt de ene droger beter als de andere… Top-uitvinding?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.