wasmachine

Kledingwasmachines bij verschillende tankstations met carwash

AVIA heeft op tien locaties kledingwasmachines geplaatst. Het gaat om vestigingen die in beheer zijn van Achilles Brandstoffen Maatschappij. De machines zijn geleverd door het bedrijf Prontophot. De apparaten kunnen worden gebruikt om in een korte tijd grotere en afwijkende items wassen. Ook wasgoed dat normaal gesproken thuis wordt gewassen, kan worden schoongemaakt met behulp van de machines. Bij enkele van de tankstations zijn al carwashes gevestigd.

“Wij hebben als doelstelling om onze klanten centraal te stellen en onderweg welkom te heten. Het verblijf op het tankstation willen we zo prettig mogelijk maken en daarom hebben wij gekozen voor het wasmachineconcept van Prontophot”, aldus algemeen directeur Bianca van Es van Achilles. Naar eigen zeggen zijn de reacties van de gebruikers zeer positief. “Vooral vanwege de mogelijkheid om grotere hoeveelheden in één keer te wassen.” Om een breed scala van diensten te bieden hebben enkele van de tankstations ook al een wasgelegenheid, het wassen van kleren zorgt voor een nog grotere service.

Achttien kilo was

De wasmachines bieden de mogelijkheid om op de tankstations in korte tijd acht of zelfs achttien kilo textiel te wassen en te drogen. De apparaten voegen zelf hypoallergene wasmiddelen toe, die de was bovendien een prettige geur geven. Het gaat om vestigingen in Tolkamer, Fijnaart, Valkenswaard, Deventer, Breda, Dordrecht, Eindhoven, Zwijndrecht, Oostzaan en Pijnacker.

Lees ook: ‘Textielwasmachines kunnen zichzelf in 1 jaar terugverdienen’

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

2 reacties op “Kledingwasmachines bij verschillende tankstations met carwash”

Anita Martens|23.03.19|15:00

Vandaag voor het eerst, en gelijk de laatste keer gewassen met de wasmachine bij de tankstation, er zaten aardig wat vlekken in de bankhoes, die er nog steeds in zitten, erg jammer, zonde van mijn geld, de droger werd ook niet warm, terwijl ik hem op het warmste had gezet, jammer van de 4 euro drogen, de hoezen zijn nog net zo nat, en jammer van de 8 euro voor het wassen, want de hoezen zijn nog net zo vies. Zeep was ook maar minimaal, zag geen schuim of niks, heel ontevreden,enhoopwerkvoorniks

Peter van der Wal|29.06.20|19:30

Maken al jaar gebruik van was/ droogmachine bij diverse tankstations in Nederland
Onze ervaringen zijn doorgaand positief! Met de camper naar de locatie, was erin en kopje koffie drinken/ krantje lezen…
Wasresultaten zijn ons nog nooit tegengevallen ! Wel droogt de ene droger beter als de andere… Top-uitvinding👍

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.