TSG introduceert nieuwe betaalterminals voor contactloos betalen

Voor wasstraten en doe-het-zelf wasboxen biedt TSG Duitsland twee nieuwe betaalterminals voor bankpassen. De robuuste NFC-terminal heeft een QR-code en een barcodelezer, waardoor contactloos betalen mogelijk is. De terminals kunnen ongeacht de fabrikant van de wasstraat worden geïntegreerd en achteraf worden ingebouwd.

Contactloze en pinbetalingen zitten nog steeds in de lift. “In 2020 was 75 procent van alle betalingen in Europa al cashless”, zegt Michael Bartenstein, Business Development & Sales bij TSG. Het is aannemelijk dat dit aantal het afgelopen jaar verder is toegenomen. Maar veel carwash-exploitanten vertrouwen nog steeds op contant geld of wasmunten. TSG Duitsland heeft nu twee nieuwe betalingssystemen gepresenteerd die achteraf kunnen worden ingebouwd in zelfbedieningswasboxen en wasstraten: CarwashPay en SelfwashPay.

Snellere doorloop

De nieuwe betaalsystemen bieden klanten meer gemak en verkorten wachttijden. Betalen gaat met een QR-code of barcode. Ook betalingen met smartphone en creditcard en pinpas zijn mogelijk. Bij portaalcarwashes kan de klant zijn wasbeurt direct ter plaatse betalen en starten. Naar de kassa gaan en in de rij staan ​​wachten is niet meer nodig. Dit verhoogt de doorloopsnelheid van de wasstraat en verhoogt de verkoop.

Naast de praktische overwegingen, zoals geen kosten voor contante stortingen en servicekosten, profiteren carwash-exploitanten van meer flexibiliteit bij het gebruik van CarwashPay. Bijvoorbeeld overal en altijd toegang tot het systeem om aanbiedingen, prijzen en wasprogramma’s te wijzigen. Door de directe kassa-aansluiting heeft de exploitant direct overzicht van alle processen in het kassasysteem. De klant ontvangt een digitale bon, dus printen is niet nodig.

De nieuwe betalingssystemen van TSG kunnen achteraf worden ingebouwd in bestaande systemen. SelfwashPay kan achteraf worden ingebouwd in zelfbedieningswasstraten van bijvoorbeeld Kärcher, Christ en andere aanbieders. Aangezien SelfwashPay een gesloten systeem is, zijn er aanzienlijk minder serviceoproepen nodig. De terminal is als losstaande zuil te plaatsen of kan geïntegreerd worden in de bestaande staalconstructie. Daarnaast kunnen de terminals ook worden uitgerust met muntcheckers voor muntgeld en waspenningen.

Vanuit de auto betalen

Voor wasstraten biedt TSG het CarwashPay-betalingssysteem aan, dat achteraf kan worden uitgerust met een aparte terminal in systemen van onder meer Kärcher, WashTec, Christ en Istobal. Er is nog een andere optie voor Kärcher-klanten, want het CarwashPay-betalingssysteem kan ook achteraf worden ingebouwd in portaalwasinstallaties, zodat de klant zijn wasbeurt vanaf de bestuurdersstoel kan starten en het voertuig niet hoeft te verlaten tijdens het wassen. Hiervoor zijn echter extra beveiligingsfuncties nodig.

De bedienterminal heeft een 10 inch touchscreen dat door de klant net zo gemakkelijk als een smartphone te bedienen is en dat in meerdere talen. Het display is voorzien van robuust speciaal glas met een dikte van 6 mm. Terwijl de klant wacht tot zijn auto klaar is, kan het display worden gebruikt om advertenties te tonen.

Vandalisme

Met deze betaalsystemen verkleinen carwash-exploitanten volgens TSG hun ondernemersrisico, omdat ze minder gevoelig zijn voor vandalisme en diefstal. Tegelijkertijd krijgen zij hiermee de beschikking over nieuwe mogelijkheden voor systeembesturing met behulp van de extra digitale terminal.

Lees ook:

Auteur: Sandra Schafer

Sandra is redacteur van het Duitse zusje van CarwashPro, namelijk CarwashPro.de.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

TSG introduceert nieuwe betaalterminals voor contactloos betalen | CarwashPro

TSG introduceert nieuwe betaalterminals voor contactloos betalen

Voor wasstraten en doe-het-zelf wasboxen biedt TSG Duitsland twee nieuwe betaalterminals voor bankpassen. De robuuste NFC-terminal heeft een QR-code en een barcodelezer, waardoor contactloos betalen mogelijk is. De terminals kunnen ongeacht de fabrikant van de wasstraat worden geïntegreerd en achteraf worden ingebouwd.

Contactloze en pinbetalingen zitten nog steeds in de lift. “In 2020 was 75 procent van alle betalingen in Europa al cashless”, zegt Michael Bartenstein, Business Development & Sales bij TSG. Het is aannemelijk dat dit aantal het afgelopen jaar verder is toegenomen. Maar veel carwash-exploitanten vertrouwen nog steeds op contant geld of wasmunten. TSG Duitsland heeft nu twee nieuwe betalingssystemen gepresenteerd die achteraf kunnen worden ingebouwd in zelfbedieningswasboxen en wasstraten: CarwashPay en SelfwashPay.

Snellere doorloop

De nieuwe betaalsystemen bieden klanten meer gemak en verkorten wachttijden. Betalen gaat met een QR-code of barcode. Ook betalingen met smartphone en creditcard en pinpas zijn mogelijk. Bij portaalcarwashes kan de klant zijn wasbeurt direct ter plaatse betalen en starten. Naar de kassa gaan en in de rij staan ​​wachten is niet meer nodig. Dit verhoogt de doorloopsnelheid van de wasstraat en verhoogt de verkoop.

Naast de praktische overwegingen, zoals geen kosten voor contante stortingen en servicekosten, profiteren carwash-exploitanten van meer flexibiliteit bij het gebruik van CarwashPay. Bijvoorbeeld overal en altijd toegang tot het systeem om aanbiedingen, prijzen en wasprogramma’s te wijzigen. Door de directe kassa-aansluiting heeft de exploitant direct overzicht van alle processen in het kassasysteem. De klant ontvangt een digitale bon, dus printen is niet nodig.

De nieuwe betalingssystemen van TSG kunnen achteraf worden ingebouwd in bestaande systemen. SelfwashPay kan achteraf worden ingebouwd in zelfbedieningswasstraten van bijvoorbeeld Kärcher, Christ en andere aanbieders. Aangezien SelfwashPay een gesloten systeem is, zijn er aanzienlijk minder serviceoproepen nodig. De terminal is als losstaande zuil te plaatsen of kan geïntegreerd worden in de bestaande staalconstructie. Daarnaast kunnen de terminals ook worden uitgerust met muntcheckers voor muntgeld en waspenningen.

Vanuit de auto betalen

Voor wasstraten biedt TSG het CarwashPay-betalingssysteem aan, dat achteraf kan worden uitgerust met een aparte terminal in systemen van onder meer Kärcher, WashTec, Christ en Istobal. Er is nog een andere optie voor Kärcher-klanten, want het CarwashPay-betalingssysteem kan ook achteraf worden ingebouwd in portaalwasinstallaties, zodat de klant zijn wasbeurt vanaf de bestuurdersstoel kan starten en het voertuig niet hoeft te verlaten tijdens het wassen. Hiervoor zijn echter extra beveiligingsfuncties nodig.

De bedienterminal heeft een 10 inch touchscreen dat door de klant net zo gemakkelijk als een smartphone te bedienen is en dat in meerdere talen. Het display is voorzien van robuust speciaal glas met een dikte van 6 mm. Terwijl de klant wacht tot zijn auto klaar is, kan het display worden gebruikt om advertenties te tonen.

Vandalisme

Met deze betaalsystemen verkleinen carwash-exploitanten volgens TSG hun ondernemersrisico, omdat ze minder gevoelig zijn voor vandalisme en diefstal. Tegelijkertijd krijgen zij hiermee de beschikking over nieuwe mogelijkheden voor systeembesturing met behulp van de extra digitale terminal.

Lees ook:

Auteur: Sandra Schafer

Sandra is redacteur van het Duitse zusje van CarwashPro, namelijk CarwashPro.de.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.