Autotechnica Brussel open zonder coronabeperkingen

In Brussels Expo ging zondag de Autotechnica & Service Station & Carwash van start. Net als in Nederland gelden ook in België geen beperkingen meer voor beurzen. Dat betekent geen mondmasker of vaccinatiebewijs meer.

Brussels Expo is volgens de organisatie van Autotechnica een safe place to visit. De beurshal investeerde onlangs in “een krachtige ventilatie uitrusting en geperfectioneerde CO2-meettoestellen. Bovendien zijn de hallen uitgerust met UVC-toestellen die de luchtkwaliteit optimaliseren”, meldt Autotechnica.

Openingstijden

De beurs ging zondag om 9.00 uur open en was tot 18.00 uur te bezoeken. Van maandag tot en met woensdag gaan de deuren open om 13.00 uur en sluiten om 21.00 uur. Tickets zijn te reserveren via autotechnica.be.

De carwash- en tankbranche is deze editie goed vertegenwoordigd met stands van onder meer WashtecMesa Coatings, Air-Serv, CleanBuild, Hansa Service, Huijbregts Floorsystems, Kenotek, Wasserschmidt, TSG, Istobal, Holz, Pro Wash en Ehrle. Van de aanbieders van autoverzorgingsproducten zijn Cartec, Meguiars en Auto Glym van de partij.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.