Autotechnica door coronacrisis verplaatst naar mei 2021

De twintigste verjaardag van AutoTechnica wordt dit jaar niet gevierd wegens de coronacrisis en schuift door naar 2021. De organisatie van het event en de vakbeurs Service Station & Car Wash heeft besloten om het voor 4 tot en met 7 oktober 2020 geplande evenement te verzetten. Het is de tweede keer dat het event dat in Brussels Expo moet plaatsvinden, opgeschort wordt.

De vakbeurs stond in eerste instantie voor maart gepland, maar vanwege de coronacrisis werd deze afgeblazen. De organisatie besloot om het event naar oktober te verplaatsen, maar nu de crisis voortduurt is opnieuw voor opschorting gekozen. “De Belgische overheid geeft, op dag van dit schrijven, géén enkele zekerheid, of een (vak)beurs in oktober 2020 zou mogen doorgaan en-of in welke omstandigheden”, laat de beursorganisator aan zijn relaties weten.

De Autotechnica wordt nu van 2 tot en met 5 mei 2021 gehouden.


Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.