Auto Technica Brussel

Autotechnica Brussel telt af voor 20e editie

Foto: Auto Technica

In Brussels Expo opent op zondag 27 maart de aftermarketvakbeurs Autotechnica & Service Station Shop Carwash zijn deuren. Het is de eerste editie sinds 2018. Vanwege de corona-maatregelen ging de beurs in 2020 niet door, ook in 2021 was er geen beurs, maar dit jaar tonen circa 250 bedrijven hun diensten en producten in de Europese hoofdstad.

Autotechnica had de afgelopen jaren vaak te maken met edities die door overmacht niet doorgingen of voortijdig moesten worden afgebroken. Zo waren er de terroristische aanslagen in Brussel en Saventem in 2016 waardoor de beurs al na een dag dicht moest. In 2018 keerde het tweejaarlijkse evenement weer terug, maar in 2020 was het weer stil in de Brussels Expo. Het twintigjarig jubileum werd aanvankelijk verplaatst naar mei 2021, maar ook dat ging niet door.

Veel carwashleveranciers

Van 27 tot en met 30 maart 2022 moet die schade nu ruimschoots worden ingehaald. De voortekenen zijn dit keer goed. Hal 5, 6 en 7 zijn zo goed als volgeboekt door circa 235 aanbieders van werkplaatsinrichting, auto-onderdelen, gereedschap, garageconcepten en software. Ook de carwashbranche is goed vertegenwoordigd met onder meer stands van Washtec, Mesa Coatings,TSG, Istobal, Holz, Pro Wash en Ehrle. Van de aanbieders van autoverzorgingsproducten zijn onder meer Meguiars en Auto Glym van de partij.

De beurs opent op zondag 27 maart om 9 uur en is dan tot 18.00 uur te bezoeken. Op de andere dagen gaan de deuren open om 13.00 uur en sluiten om 21.00 uur. Tickets zijn te reserveren via autotechnica.be.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Autotechnica Brussel telt af voor 20e editie | CarwashPro
Auto Technica Brussel

Autotechnica Brussel telt af voor 20e editie

Foto: Auto Technica

In Brussels Expo opent op zondag 27 maart de aftermarketvakbeurs Autotechnica & Service Station Shop Carwash zijn deuren. Het is de eerste editie sinds 2018. Vanwege de corona-maatregelen ging de beurs in 2020 niet door, ook in 2021 was er geen beurs, maar dit jaar tonen circa 250 bedrijven hun diensten en producten in de Europese hoofdstad.

Autotechnica had de afgelopen jaren vaak te maken met edities die door overmacht niet doorgingen of voortijdig moesten worden afgebroken. Zo waren er de terroristische aanslagen in Brussel en Saventem in 2016 waardoor de beurs al na een dag dicht moest. In 2018 keerde het tweejaarlijkse evenement weer terug, maar in 2020 was het weer stil in de Brussels Expo. Het twintigjarig jubileum werd aanvankelijk verplaatst naar mei 2021, maar ook dat ging niet door.

Veel carwashleveranciers

Van 27 tot en met 30 maart 2022 moet die schade nu ruimschoots worden ingehaald. De voortekenen zijn dit keer goed. Hal 5, 6 en 7 zijn zo goed als volgeboekt door circa 235 aanbieders van werkplaatsinrichting, auto-onderdelen, gereedschap, garageconcepten en software. Ook de carwashbranche is goed vertegenwoordigd met onder meer stands van Washtec, Mesa Coatings,TSG, Istobal, Holz, Pro Wash en Ehrle. Van de aanbieders van autoverzorgingsproducten zijn onder meer Meguiars en Auto Glym van de partij.

De beurs opent op zondag 27 maart om 9 uur en is dan tot 18.00 uur te bezoeken. Op de andere dagen gaan de deuren open om 13.00 uur en sluiten om 21.00 uur. Tickets zijn te reserveren via autotechnica.be.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.