Kijken: docu over de grootste carwash ter wereld

De grootste carwash ter wereld vind je in het Duitse Stuttgart-Feuerbach. Deze vestiging van Mr. Wash kan tot 4.000 auto’s per dag wassen en van 1.000 auto’s het interieur reinigen. Je vindt er tevens 48 stofzuigplaatsen en een waxstation, je kunt er tanken en je olie laten verversen. Het youtubekanaal Welt Documentary schoot een docu van een klein uurtje over deze carwash. 

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kijken: docu over de grootste carwash ter wereld | CarwashPro

Kijken: docu over de grootste carwash ter wereld

De grootste carwash ter wereld vind je in het Duitse Stuttgart-Feuerbach. Deze vestiging van Mr. Wash kan tot 4.000 auto’s per dag wassen en van 1.000 auto’s het interieur reinigen. Je vindt er tevens 48 stofzuigplaatsen en een waxstation, je kunt er tanken en je olie laten verversen. Het youtubekanaal Welt Documentary schoot een docu van een klein uurtje over deze carwash. 

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.