Mr. Wash opent nieuwe wasgelegenheid in Aken

In de voormalige Max-Bahr bouwmarkt in Aken bouwt Mr. Wash een nieuwe wasgelegenheid. Met deze 35e locatie is een investering van 12 miljoen euro gemoeid. De komst van de nieuwe vestiging levert 60 banen op.

De oude ietwat vervallen bouwmarkt heeft plaatsgemaakt voor een nieuwe wasgelegenheid met reinigingsdiensten voor alle voertuigen. Verlaagde voertuigen en velgen kunnen moeiteloos gewassen worden. Na het wassen kunnen bezoekers op de 46 zelfbedieningsplaatsen hun wagen van binnenuit schoonmaken.

In Aken kunnen klanten van Mr. Wash hun voertuigen aan de lopende band laten reinigen. Op twee parallelle transportbanden reinigt geschoold personeel de auto’s van binnenuit. Terwijl er zorg gedragen wordt voor hun wagens kunnen klanten ontspannen in een luxe wachtruimte. Een van de grootste graffiti muren in Noord-Rijnland-Westfalen, ontworpen door de Keulse kunstenaar Henning Hüttner, maakt deel uit van het interieurontwerp. Ook aan vormgeving van de buitenkant van het gebouw is gedacht. Zo zijn verschillende bomen geplant die de verschillende rijstroken in de nieuwe wasgelegenheid accentueren.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.