Big brother loogman

Dit zijn de best bezochte wasstraten van Nederland door zakelijke rijders

foto: Big Brother International

De vestigingen van Loogman Carwash zijn de door zakelijke rijders best bezochte wasstraten van Nederland. Dat blijkt uit gegevens van tankpasdienstverlener MultiTankcard. In totaal werd 9,6 procent van alle wastransacties via MultiTankcard gedaan bij Loogman.

Circa 500 duizend zakelijke automobilisten maken gebruik van het platform van MultiTankCard, maar enkel pashouders die beschikken over de optie ‘wassen’ kunnen via MultiTankcard ook een wasbeurt afrekenen. Om hoeveel pashouders het gaat wil het bedrijf niet bekend maken, wel dat de MultiTankcard bij 90 procent van alle wasstraten in Nederland geaccepteerd wordt.

Populaire wasadressen

In ieder geval gaat 9,6 procent naar Loogman, dat meerdere vestigingen heeft. Carwash&Co in Ede staat op nummer twee met 5,4 procent van de wassingen. Directeur Imar van Riet van Carwash & Co zegt blij verrast te zijn door de tweede plek. “Ik heb geen idee hoeveel van mijn klanten gebruik maken van MultiTankcard, maar mooi dat we het landelijk gezien goed doen. Ik moet alleen wel toegeven dat onze voorkeur uitgaat naar gewoon pinnen of online afrekenen via iDeal.”

Volgens Van Riet leiden betalingen met tankpassen als die van MultiTankcard tot extra handelingen voor de wasstraat exploitant zoals aanpassingen in de kassasoftware en speciale tarieven. Ook heeft hij een tip voor werkgevers en leasemaatschappijen die de passen aanbieden: Communiceer duidelijk aan de gebruiker welke opties wel en niet aanstaan. “Er is vaak onduidelijkheid bij de gebruikers van zo’n pas. Staat de optie ‘wassen’ wel aan en kan de ruitenwisservloeistof wel of niet met de pas worden afgerekend.”

Populaire wasadressen van de kaarthouders zijn verder Carwash Plus in Purmerend (3,6 procent) en een gedeelde vierde plaats is er voor Carwash Houten en Falcon Carwash in Rotterdam (beiden 2,8 procent van de wastransacties). In de Top 10 van meest bezochte wasstraten worden verder genoemd: Carpro in Nuenen, Indoor Carwash in Beverwijk, Leus Carwash in Zutphen, Carwash Maastricht en Carwash Kleiboer Rietveld in Apeldoorn.

Opsteker

Een opsteker voor de wasbranche is volgens MultiTankcard dat pashouders die gebruik maken van de wasstraatoptie vaker (zeer) tevreden zijn over de dienstverkleining van MultiTankcard. “Klaarblijkelijk is dit een waardevolle aanvulling voor de pashouder en een mooie opsteker voor de autowasbranche. 91 procent is tevreden tot zeer tevreden versus 83 procent bij klanten die wassen uit hebben”, aldus Patrick Roozeman, algemeen directeur bij MultiTankcard.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dit zijn de best bezochte wasstraten van Nederland door zakelijke rijders | CarwashPro
Big brother loogman

Dit zijn de best bezochte wasstraten van Nederland door zakelijke rijders

foto: Big Brother International

De vestigingen van Loogman Carwash zijn de door zakelijke rijders best bezochte wasstraten van Nederland. Dat blijkt uit gegevens van tankpasdienstverlener MultiTankcard. In totaal werd 9,6 procent van alle wastransacties via MultiTankcard gedaan bij Loogman.

Circa 500 duizend zakelijke automobilisten maken gebruik van het platform van MultiTankCard, maar enkel pashouders die beschikken over de optie ‘wassen’ kunnen via MultiTankcard ook een wasbeurt afrekenen. Om hoeveel pashouders het gaat wil het bedrijf niet bekend maken, wel dat de MultiTankcard bij 90 procent van alle wasstraten in Nederland geaccepteerd wordt.

Populaire wasadressen

In ieder geval gaat 9,6 procent naar Loogman, dat meerdere vestigingen heeft. Carwash&Co in Ede staat op nummer twee met 5,4 procent van de wassingen. Directeur Imar van Riet van Carwash & Co zegt blij verrast te zijn door de tweede plek. “Ik heb geen idee hoeveel van mijn klanten gebruik maken van MultiTankcard, maar mooi dat we het landelijk gezien goed doen. Ik moet alleen wel toegeven dat onze voorkeur uitgaat naar gewoon pinnen of online afrekenen via iDeal.”

Volgens Van Riet leiden betalingen met tankpassen als die van MultiTankcard tot extra handelingen voor de wasstraat exploitant zoals aanpassingen in de kassasoftware en speciale tarieven. Ook heeft hij een tip voor werkgevers en leasemaatschappijen die de passen aanbieden: Communiceer duidelijk aan de gebruiker welke opties wel en niet aanstaan. “Er is vaak onduidelijkheid bij de gebruikers van zo’n pas. Staat de optie ‘wassen’ wel aan en kan de ruitenwisservloeistof wel of niet met de pas worden afgerekend.”

Populaire wasadressen van de kaarthouders zijn verder Carwash Plus in Purmerend (3,6 procent) en een gedeelde vierde plaats is er voor Carwash Houten en Falcon Carwash in Rotterdam (beiden 2,8 procent van de wastransacties). In de Top 10 van meest bezochte wasstraten worden verder genoemd: Carpro in Nuenen, Indoor Carwash in Beverwijk, Leus Carwash in Zutphen, Carwash Maastricht en Carwash Kleiboer Rietveld in Apeldoorn.

Opsteker

Een opsteker voor de wasbranche is volgens MultiTankcard dat pashouders die gebruik maken van de wasstraatoptie vaker (zeer) tevreden zijn over de dienstverkleining van MultiTankcard. “Klaarblijkelijk is dit een waardevolle aanvulling voor de pashouder en een mooie opsteker voor de autowasbranche. 91 procent is tevreden tot zeer tevreden versus 83 procent bij klanten die wassen uit hebben”, aldus Patrick Roozeman, algemeen directeur bij MultiTankcard.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.