ANWB Mobiliteitskaart

ANWB voegt optie ‘wasstraat’ toe aan mobiliteitskaart

Foto: ANWB

Gebruikers van de ANWB Mobiliteitskaart hebben sinds kort de mogelijkheid om de optie ‘Wasstraat’ aan te zetten. Met deze gratis optie aan kunnen zij met de kaart afrekenen voor het wassen van de auto en deze kosten elke maand achteraf betalen. Het gaat om wasstraatlocaties die zijn aangesloten bij Travelcard.

De ANWB Mobiliteitskaart is bedoeld voor MKB-personeel en zzp’ers. Bedrijven ontvangen aan het einde van de maand alle reiskosten van de medewerkers met zo’n kaart op één factuur en krijgen inzicht in het verbruik en de kosten in een online dashboard. De kaart kan worden gebruikt voor het OV, deelvoertuigen, parkeren en tanken of laden, maar vanaf nu dus ook om de (bestel)auto van de zaak te wassen.

Optioneel

De kosten hiervan komen vervolgens in het overzicht terecht en worden maandelijks afgeschreven bij de zzp’er of werkgever. De optie is gratis toe te voegen aan de ANWB Mobiliteitskaart. Omdat niet elke werkgever betaalt voor de kosten voor de wasstraat is de keuze optioneel gemaakt.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ANWB voegt optie ‘wasstraat’ toe aan mobiliteitskaart | CarwashPro