Wascentrum geopend naast Tamoil-locatie in Nieuw-Vennep Zuid

Naast het nieuwe onbemande tankstation van Tamoil in Nieuw-Vennep Zuid is een nieuwe carwash geopend. Het wascentrum bestaat uit een kettingbaanwasstraat en drie wasboxen. De locatie is gunstig gelegen aan de hoofdader van en naar Schiphol, de N207 bij afrit A4 en A44, op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid.

De wasstraat is volgens Tamoil een zeer interessante aanvulling op het tankstation. Naast de kettingbaan, drie wasboxen – waaronder een voor het wassen van bestelwagens, campers en caravans – zijn er ook stofzuigers beschikbaar. Klanten kunnen een gratis waspas aanvragen, waarmee ze extra korting krijgen.

Het tankstation opende begin juli zijn deuren. Behalve reguliere diesel, Euro 95 en Superplus 98 is op het onbemande tankstation ook Neste MY Renewable DieselTM verkrijgbaar. Deze dieselvervanger is geschikt voor alle dieselmotoren in auto’s, bussen en vrachtwagens. Het vereist geen aanpassingen aan bestaande motoren en voertuigen.

Eerder dit jaar gaf directeur Ronald Kempen al aan dat naast het uitbreiden van het Tamoil-netwerk ook zal worden ingezet op nieuwe brandstoffen en op het aanbieden van carwashmogelijkheden.

Onderwerpen: ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Wascentrum geopend naast Tamoil-locatie in Nieuw-Vennep Zuid | CarwashPro

Wascentrum geopend naast Tamoil-locatie in Nieuw-Vennep Zuid

Naast het nieuwe onbemande tankstation van Tamoil in Nieuw-Vennep Zuid is een nieuwe carwash geopend. Het wascentrum bestaat uit een kettingbaanwasstraat en drie wasboxen. De locatie is gunstig gelegen aan de hoofdader van en naar Schiphol, de N207 bij afrit A4 en A44, op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid.

De wasstraat is volgens Tamoil een zeer interessante aanvulling op het tankstation. Naast de kettingbaan, drie wasboxen – waaronder een voor het wassen van bestelwagens, campers en caravans – zijn er ook stofzuigers beschikbaar. Klanten kunnen een gratis waspas aanvragen, waarmee ze extra korting krijgen.

Het tankstation opende begin juli zijn deuren. Behalve reguliere diesel, Euro 95 en Superplus 98 is op het onbemande tankstation ook Neste MY Renewable DieselTM verkrijgbaar. Deze dieselvervanger is geschikt voor alle dieselmotoren in auto’s, bussen en vrachtwagens. Het vereist geen aanpassingen aan bestaande motoren en voertuigen.

Eerder dit jaar gaf directeur Ronald Kempen al aan dat naast het uitbreiden van het Tamoil-netwerk ook zal worden ingezet op nieuwe brandstoffen en op het aanbieden van carwashmogelijkheden.

Onderwerpen: ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.